Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei 09.04.2018. Începem săptămâna pe plus

Biletul Zilei 09.04.2018. Începem săptămâna pe plus

Biletul zilei

Comentarii

Biletul Zilei 09.04.2018. Cel mai interesant meci la zilei este cel dintre FCSB şi CS U Craiova, care poate duce echipa bucureşteană pe primul loc în clasament, după ce clujenii au făcut ieri egal.

Biletul Zilei 09.04.2018

De la ora 20:45, FCSB poate pune două puncte avans în faţa celor de la CS U Craiova, după ce ieri CFR Cluj s-a încurcat cu Astra, scor 1-1 pe teren propriu. FCSB are însă un meci foarte greu, cu oltenii lui Mangia, care speră şi ei la titlu dacă obţin toate cele trei puncte din această deplasare. În sezonul regulat, FCSB a reuşit să plece cu patru puncte din meciurile directe, după ce pe teren propriu a făcut un egal, scor 1-1, iar în deplasare s-a impus cu 5-2 pe terenul celor de la Craiova. Acum, ne aşteptăm din nou la un meci dominat de bucureşteni, aşa că mizăm pe o dublă în favoarea lor.

Al doilea meci de pe biletul zilei este cel dintre Genclerbirligi şi Galatasaray. Oaspeţii au nevoie de victorie pentru a reveni pe primul loc în clasament, fiind în acest moment la două puncte de lider. De partea cealaltă, gazdele nu trec deloc printr-o formă bună, fiind pe un loc care duce în a doua ligă din Turcia. În tur, Galatasaray a reuşit să obţină toate cele trei puncte, lucru la care ne aşteptăm să se întâmple şi acum. Mizăm cu încredere pe victoria oaspeţilor.

Biletul Zilei 09.04.2018

Închidem biletul zilei cu duelul dintre Villarreal şi Athletic Bilbao, din La Liga. În timp ce gazdele se luptă pentru Europa League, oaspeţii sunt la mijlocul clasamentului, departe şi de retrogradare, dar şi de poziţiile fruntaşe. Din acest motiv, ne aşteptăm să vedem Submarinul galben la conducerea jocului, aşa că recomandăm să jucaţi pe cel puţin un gol din partea gazdelor.

Biletul Zilei 09.04.2018
FCSB - CS U Craiova 1X @ 1.30
Genclerbirligi - Galatasaray 2 @ 1.50
Villarreal - BIlbao Gazdele înscriu @ 1.22
Curs final: 2.37

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalbiletul zilei 

viewscnt
Articole similare