Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei 09.08.2018. Ofertă bogată în preliminariile din Europa League

Biletul Zilei 09.08.2018. Ofertă bogată în preliminariile din Europa League

Biletul zilei

Comentarii

Biletul Zilei 09.08.2018. Astăzi avem parte de 35 de meciuri în Europa League, printre care şi ale echipelor românesti.

Biletul Zilei 09.08.2018

Începem biletul zilei cu partida dintre Hajduk Split şi FCSB. Gazdele au un lot puternic, însă FCSB are mai multă experienţă în cupele europene. Mai mult, echipa lui Dică trece printr-o formă destul de bună, cu două victorii la rând cu acelaşi scor, 4-0. Hajduk are de partea ei suporterii, care reuşesc să facă o atmosferă incendiară, însă ne bazăm pe bucureşteni care au ca principal obiectiv grupele Europa League. Din acest motiv, ne aşteptăm să vedem cel puţin un gol marcat de români, însă mai sigur este pariul pe minimum două goluri în meci.

Al doilea meci de pe bilet este cel dintre RB Leipzig şi CS U Craiova. Nemţii au un lot incredibil, cel mai bun exemplu fiind atacantul Werner, titular în naţionala Germaniei. De partea cealaltă, oltenii nici măcar nu trec printr-o formă foarte bună, aşa că şansele să obţină un rezultat bun sunt foarte mici. Recomandăm să pariaţi cu încredere pe un succes al nemţilor, care probabil vor rezolva problema calificării încă din tur. Ponturi pariuri de calitate. 

Mii de tipuri de pariuri şi sute de meciuri în direct sunt pe betano.com. Deschide şi tu un cont chiar azi

Biletul Zilei 09.08.2018

Închidem biletul cu partida dintre Beşiktaş şi LASK Linz. Turcii sunt favoriţi la victorie, mai ales că au ca obiectiv grupele Europa League, iar austriecii nu sunt deloc o formaţie care să se poată lupta cu o forţă precum Beşiktaş. Cota pentru victoria turcilor este foarte bună, mai ales pentru un bilet cu meciuri destul de sigure, cum este acesta. Partida începe la ora 21:00, ora României şi are o favorită clară, Beşiktaş.

Biletul Zilei 09.08.2018
Hajduk Split - FCSB Peste 1,5 goluri @ 1.40
RB Leipzig - CS U Craiova 1 @ 1.15
Beşiktaş - LASK Linz 1 @ 1.25
Curs final: 2.01

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariuribiletul zileifotbal 

viewscnt
Articole similare