Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei 10.04.2018. Aflăm primele semifinaliste din Ligă

Biletul Zilei 10.04.2018. Aflăm primele semifinaliste din Ligă

Biletul zilei

Comentarii

Biletul Zilei 10.04.2018. Marţi, AS Roma primeşte vizita celor de la FC Barcelona şi Manchester City încearcă să întoarcă rezultatul din tur cu Liverpool.

Biletul Zilei 10.04.2018

Primul meci de pe biletul zilei este cel dintre Manchester City şi Liverpool. Partida începe de la 3-0 pentru coromorani, care au făcut spectacol în tur, reuşind să se impună după o primă repriză incredibilă, în care elevii lui Guardiola nu au ştiut cum să oprească atacurile jucătorilor lui Klopp. Chamberlain şi Salah au jucat incredibil, reuşind fiecare dintre ei câte un gol. În weekend, cele două formaţii au avut derby-uri în oraş, iar pentru niciuna dintre ele nu s-a terminat foarte bine. Liverpool a reuşit să scoată un egal la Everton, scor 0-0, în timp ce Manchester United i-a stricat sărbătoarea lui Guardiola şi s-a impus cu 3-2 în deplasare, pentru a amâna încă cel puţin o etapă sărbătoarea cetăţenilor pentru câştigarea titlului. Având în vedere că Liverpool are de apărat o diferenţă de trei goluri, ne aşteptăm să vedem un meci în care City va ieşi la atac să înscrie cât mai mult, iar probabil cormoranii vor reuşi să îi prindă pe contraatac. Ne aşteptăm la goluri de ambele părţi.

Cele mai bune cote şi mii de transmisiuni live sunt pe betano.com. Intră şi tu în joc!

Biletul Zilei 10.04.2018

Al doilea meci de pe biletul zilei este cel dintre AS Roma şi FC Barcelona. În tur, pe Camp Nou, catalanii s-au impus cu 4-1, iar acum se deplasează la Roma doar pentru a bifa şi cele 90 de minute rămase până în semifinalele competiţiei. FC Barcelona îi are pe Leo Messi în formă maximă, în timp ce AS Roma a fost învinsă şi în campionat pe teren propriu în weekend, 0-2 de Fiorentina. Ne aşteptăm să vedem goluri multe, aşa că pariem "peste 2,5 goluri".

Biletul Zilei 10.04.2018
Manchester City - Liverpool Ambele înscriu @ 1.50
AS Roma - FC Barcelona Peste 2,5 goluri @ 1.53
Curs final: 2.29

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalbiletul zileias roma 

viewscnt
Articole similare