Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei 10.05.2018. Facem profit din fotbal şi tenis

Biletul Zilei 10.05.2018. Facem profit din fotbal şi tenis

Biletul zilei

Comentarii

Biletul Zilei 10.05.2018. Pe lângă câteva dueluri interesante din fotbal, astăzi avem parte şi de meciuri tari la turneul de tenis de la Madrid, unde Simona Halep este cap de serie.

Biletul Zilei 10.05.2018

Primul meci de pe biletul de joi le pune faţă în faţă pe West Ham şi Manchester United. Gazdele au scăpat matematic de la retrogradare, aşa că acum nu mai au nicio miză în acest duel. Londonezii joacă ultimul meci în faţa fanilor, aşa că un rezultat bun cu Manchester United ar fi un rămas bun foarte interesant. De partea cealaltă, United mai trebuie să ia un punct în ultimele două partide pentru a avea asigurat matemetic locul doi, iar acest lucru nu pare imposibil, având în vedere că acum întâlneşte o echipă fără obiectiv. Din acest motiv, recomandăm să pariaţi pe goluri de ambele părţi.

Cele mai bune cote şi mii de transmisiuni live sunt pe betano.com. Intră şi tu în arena pariurilor

Al doilea meci de pe biletul zilei de joi este cel dintre Simona Halep şi Karolina Pliskova. Cele două jucătoare s-au mai întâlnit până acum de şapte ori, scorul fiind 6-1 pentru compatrioata noastră. Cehoaica va intra foarte motivată pe teren, în special pentru că Simona a eliminat-o în turul precedent pe sora ei, Kristina. Câştigătoarea acestei partide se va califica în semifinale, iar la cum arată jocul româncei până acum suntem de părere că ea va merge în faza următoare.

Biletul Zilei 10.05.2018

Ultimul meci de pe bilet este tot din tenis, tot de la Madrid, tot de pe tabloul feminin. Maria Sharapova a reuşit să se califice în sferturile de finală, după ce a trecut pe rând de Buzărnescu, Begu şi Mladenovic. Acum, va juca pentru un loc în semifinale cu Kiki Bertens, care a oferit o surpriză imensă în optimile de finală, învingând-o pe Wozniacki. Ne aşteptăm ca rusoaica să mearga mai departe.

Biletul Zilei 10.05.2018
West Ham - Manchester United Ambele înscriu @ 1.70
Halep - Pliskova 1 @ 1.50
Sharapova - Bertens 1 @ 1.75
Curs final: 4.46

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariuribiletul zilei 

viewscnt
Articole similare