Experiențe împreună.
You are here:

Biletul Zilei 10.08.2018. Nu rata aceste meciuri

Biletul Zilei 10.08.2018. Nu rata aceste meciuri

Biletul zilei

Biletul Zilei 10.08.2018. Astăzi debutează cel mai spectaculos campionat din lume, Premier League. 

Biletul Zilei 10.08.2018

Manchester United - Leicester este meciul care va deschide un nou sezon în Premier League. Echipa antrenată de Jose Mourinho are ambiţii mari, însă la cum arată principalele candidate la titlu, City, Tottenham sau Liverpool, şansele să câştige campionatul sunt destul de mici. Mai mult, jucătorii nu sunt foarte fericiţi cu Mourinho, iar Pogba a declarat că vrea să plece la FC Barcelona. Acum, norocul lui United este că debutează pe teren propriu cu Leicester, aşa că ne aşteptăm să vedem un meci dominat de gazde şi la final câştigat.

Mii de tipuri de pariuri şi sute de meciuri în direct sunt pe betano.com. Deschide şi tu un cont chiar azi

Al doilea meci de pe bilet este din celălalt campionat puternic care începe în acest weekend, Ligue 1. Este vorba despre duelul dintre Marseille şi Toulouse, echipe cu obiective total diferite. Dacă Marseille vrea să se bată pentru podium, Toulouse este genul de echipă care se va mulţumi şi cu un loc la mijlocul clasamentului. Din acest motiv, ne aşteptăm ca finalista din Europa League din sezonul trecut să înceapă foarte agresiv partida şi să domine. Cota pentru 1 solist este foarte bună, aşa că merită încercată.

Biletul Zilei 10.08.2018

Terminăm biletul cu jocul dintre Mlada Boleslav şi Slavia Praga. Oaspeţii au început perfect campionatul, reuşind să obţină trei victorii din tot atâtea meciuri. Acum însă au parte de cel mai greu meci, iar fanii vor să vadă dacă sunt în stare în acest sezon să se bată la titlu cu Plzen până la final. Slavia a jucat şi în timpul săptămânii în Liga Campionilor, unde a făcut egal cu Dinamo Kiev, scor 1-1. Acum, ne aşteptăm să scoată cel puţin un punct din această deplasare.

Biletul Zilei 10.08.2018
Manchester United - Leicester 1 @ 1.51
Marseille - Toulouse 1 @ 1.42
Mlada Boleslav - Slavia X2 @ 1.20
Curs final: 2.57

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta