Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei 11.04.2018. Aflăm ultimele două semifinaliste în Ligă

Biletul Zilei 11.04.2018. Aflăm ultimele două semifinaliste în Ligă

Biletul zilei

Comentarii

Biletul Zilei 11.04.2018. Marţi, AS Roma şi Liverpool şi-au asigurat prezenţa în semifinalele competiţiei, iar azi rămâne de văzut dacă Juventus şi Sevilla pot face surpriza cu Real Madrid, respectiv Bayern Munchen.

Biletul Zilei 11.04.2018

Începem biletul zilei cu meciul dintre Real Madrid şi Juventus. Galacticii au câştigat în tur, în Italia, scor 3-0, iar acum sunt favoriţi la calificare, mai ales că se pot califica şi dacă pierd. Totul se datorează lui Cristiano Ronaldo, care a făcut un meci absolut genial şi a înscris două goluri şi a dat o pasă. Mai mult, unul dintre goluri a fost superb, o foarfecă executată perfect din mijlocul careului. Acum, echipele vin după rezultate diferite în campionat, Real Madrid terminând la egalitate derby-ul cu Atletico, scor 1-1, rezultat care a dus-o pe locul patru în clasament, fiind depăşită şi de Valencia. De partea cealaltă, Juventus a reuşit să facă un meci foarte bun în Serie A şi s-a impus cu 4-2 pe terenul celor de la Benevento. Acum, ne aşteptăm să vedem un duel foarte frumos, în care Juventus va ieşi la joc, aşa că recomandăm să pariaţi pe ambele înscriu.

Cele mai bune cote sunt pe betano.com. Deschide şi tu un cont chiar astăzi!

Biletul Zilei 11.04.2018

Al doilea meci de pe biletul zilei este cel dintre Bayern Munchen şi Sevilla. Nemţii au reuşit ăs se impună în tur cu 2-1, aşa că pleacă din postura de favoriţi şi în acest duel. Bayern are o formă excelentă pe teren propriu, unde are patru meciuri la rând fără înfrângere şi fără gol primit, în timpul cărora a înscris nu mai puţin de 16 goluri. De partea cealaltă, Sevilla are patru partide la rând fără victorie, dintre care trei sunt înfrângeri. Ultima rundă a adus o umilinţă, 0-4 pe terenul celor de la Celta Vigo. Cel mai probabil vom vedea goluri, majoritatea din partea nemţilor.

Biletul Zilei 11.04.2018
Real Madrid - Juventus Ambele înscriu @ 1.65
Bayern - Sevilla Peste 2,5 goluri @ 1.40
Curs final: 2.31

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalbiletul zilei 

viewscnt
Articole similare