Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei 11.05.2018. Ne pregătim de weekend

Biletul Zilei 11.05.2018. Ne pregătim de weekend

Biletul zilei

Comentarii

Biletul Zilei 11.05.2018. Printre evenimentele de urmărit astăzi sunt meciul lui Stanciu în Cehia, semifinalele de la Madrid şi duelurile din Liga 1 Betano.

Biletul Zilei 11.05.2018

Începem biletul zilei cu partida dintre Jihlava şi Sparta Praga, unde Stanciu şi Niţă sunt anunţaţi titulari. Oaspeţii sunt pe locul cinci în clasament, aşa că sunt obligaţi să ia toate cele trei puncte dacă vor să evolueze în Europa League sezonul viitor. Jihlava se gândeşte la retrogradare, fiind la trei puncte peste linie, iar un egal ar ajuta-o foarte mult să doarma mai liniştită în ultimele două etape. În tur, Sparta s-a impus pe teren propriu cu 1-0, iar acum ne aşteptăm din nou la o victorie.

Cele mai mari cote şi mii de transmisiuni live sunt pe betano.com. Intră şi tu în arena pariurilor!

Al doilea meci de pe biletul zilei este din Liga 1 Betano, unde Viitorul întâlneşte CSMS Iaşi. Statistica arată clar că Viitorul este favorită, mai ales că s-a impus în toate cele trei dueluri directe din acest sezon. Prima partidă a avut loc la Ovidiu, 5-2 în sezonul regulat, apoi 2-0 la Iaşi, iar în turul din play-off Viitorul a câştigat la limită în deplasare, scor 1-0. Acum, după victoria cu FCSB, ne aşteptăm ca CSMS Iaşi să intre mai relaxată pe teren, iar din acest motiv Viitorul va profita, mai ales că urmăreşte un loc de Europa League.

Biletul Zilei 11.05.2018

Închidem biletul zilei cu partida dintre ACS Poli Timişoara - Juventus, care poate îngropa bucureştenii sau poate face lupta pentru retrogradare mai strânsa ca niciodată. Înaintea partidei, bănăţenii au trei puncte în faţa bucureştenilor, pe ultimele două locuri din clasament. În cazul unei victorii, Poli trece peste linia retrogradării, însă doar până se joacă şi celelalte partide. Mizăm pe goluri de ambele părţi în acest duel.

Biletul Zilei 11.05.2018
Jihlava - Sparta 2 @ 1.70
Viitorul - CSMS Iasi 1 @ 1.30
ACS Poli - Juventus Ambele inscriu @ 2.00
Curs final: 4.42

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalbiletul zilei 

viewscnt
Articole similare