Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei 11.06.2018. Două meciuri amicale pentru profit

Biletul Zilei 11.06.2018. Două meciuri amicale pentru profit

Biletul zilei

Comentarii

Biletul Zilei 11.06.2018. Ziua de luni începe cu două meciuri amicale foarte interesante, în care sunt implicate patru naţionale de la Cupa Mondială.

Biletul Zilei 11.06.2018

Cu doar trei zile înainte de startul Cupei Mondiale, naţionalele fac ultimele meciuri de pregărite pentru a fi în formă maximă când se dă startul. Din acest motiv, şi noi ne pregătim împreună cu jucătorii pentru a vedea cine este în forma cea mai bună când meciurile devin oficiale.

Cote bune şi mii de transmsiiuni live pe betano.com. Deschide şi tu un cont chiar astăzi!

Primul duel de pe biletul zilei este cel dintre Coreea de Sud şi Senegal. Ambele naţionale se bazează pe apărare, aşa că ne aşteptăm să vedem un duel în care antrenorii vor testa cele mai bune linii defensive pentru a face o figură cât mai frumoasă la Cupa Mondială. Cele două naţionale s-au mai întâlnit de două ori în istorie, iar de fiecare dată s-au marcat maximum două goluri în meci. Din acest motiv, şi de această dată mergem tot pe un pronostic cu puţine goluri marcate, la cota 1.50

Biletul Zilei 11.06.2018

Al doilea meci amical al zilei pe care l-am pus pe acest bilet este mult mai dezechilibrat şi le pune faţă în faţă pe Belgia şi Costa Rica. Europenii sunt din nou consideraţi printre favoriţii la câştigarea Cupei Mondiale, aşa că şi meciurile de pregătire trebuie tratate cu seriozitate, în special dacă jucătorii vor să fie siguri de un loc de titular. Belgienii au făcut egal cu Portugalia, campioana europeană, şi au învins cu 3-0 Egipt, aşa că ne aşteptăm ca şi meciul împotriva celor din Costa Rica să fie câştigat la fel de uşor.

Biletul Zilei 11.06.2018
Coreea de Sud - Senegal Sub 2,5 goluri @ 1.50
Belgia - Costa Rica 1 @ 1.30
Curs final: 1.95

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalbiletul zilei 

viewscnt
Articole similare