Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei 11.07.2018. Cine joacă finala Cupei Mondiale cu Franţa?

Biletul Zilei 11.07.2018. Cine joacă finala Cupei Mondiale cu Franţa?

Biletul zilei

Comentarii

Biletul Zilei 11.07.2018. Profităm de a doua semifinală de la Cupa Mondială dintre Croaţia şi Anglia pentru a face profit la mijlocul unei săptămânii pline de fotbal de calitate şi meciuri interesante.

Biletul Zilei 11.07.2018

După ce ieri am aflat numele primei finaliste de la Cupa Mondială din acest an, astăzi vom vedea cine se va lupta pentru trofeu dintre Anglia şi Croaţia. Englezii s-au chinuit cel mai mult să ajungă în această fază, rezultatele lor fiind destul de modeste la acest turneu final. În grupe au bătut la limită Tunisia, au trecut uşor de cea mai slabă echipă din turneu, Panama, iar în ultimul meci au pierdut cu Belgia. În fazele eliminatorii, au învins greu Columbia şi au trecut cu emoţii de Suedia. De partea cealaltă, Croaţia a impresionat la acest turneu final, chiar dacă a avut nevoie de lovituri de departajare atât cu Danemarca, cât şi cu Rusia. În grupe a învins Argentina lui Messi la scor, 3-0. Statistica le dă speranţe englezilor, care în ultimele două meciuri directe au înscris de nouă ori şi au primit doar două goluri. Acum, ne aşteptăm să marcheze ambele formaţii. Pe betano.com ai mii de meciuri live din campionatele tari ale Europei. 

Peste 200.000 de tipuri de pariuri pe betano.com. Pariază şi tu pe meciurile de la CM 2018!

Biletul Zilei 11.07.2018

Al doilea duel de pe biletul zilei este cel dintre Glenavon şi Molde. Gazdele sunt mult mai puţin valoroase în comparaţie cu rivala din Norvegia, aşa că ne aşteptăm să vedem calificarea rezolvată încă din primul meci. Din acest motiv, şi bookmakerii au oferit o cotă foarte mică pentru victoria oaspeţilor, 1.25. Recomandăm să o puneţi pe bilet, deoarece şansele de reuşită sunt foarte mari. Partida începe la ora 21:45, ora României. Este primul meci direct dintre cele două echipe.

Biletul Zilei 11.07.2018
Croaţia - Anglia Ambele înscriu @ 2.13
Glenavon - Molde 2 @ 1.25
Curs final: 2.66

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariuribiletul zileifotbalangliacroaţia 

viewscnt
Articole similare