Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei 11.08.2018. Zi plină de fotbal în Europa

Biletul Zilei 11.08.2018. Zi plină de fotbal în Europa

Biletul zilei

Comentarii

Biletul Zilei 11.08.2018. Premier League, Ligue 1 sau Eredivise sunt câteva dintre cele mai importante campionate care încep în acest weekend. 

Biletul Zilei 11.08.2018

Primul meci de pe bilet este cel dintre Newcastle şi Tottenham. Londonezii nu au făcut niciun transfer notabil, însă au reuşit să îşi păstreze toate vedetele, cel mai important fiind Harry Kane, golgheterul Campionatului Mondial recent încheiat. Acum, Spurs debutează în noul sezon împotriva celor de la Newcastle, o echipă cu ambiţii, dar care nu se poate bate de la egal la egal cu londonezii. Nu riscăm să pariem pe un succes al oaspeţilor, însă merită încercată o dublă X2, pentru minimum un punct obţinut de londonezi.

Al doilea meci de pe bilet este din Olanda şi le pune faţă în faţă pe Ajax şi Heracles. Ajax are, pe lângă începutul de campionat, şi misiunea de a se califica în grupele Ligii Campionilor, unde acum joacă împotriva celor de la Standard. În primul meci, din Belgia, Ajax a făcut 2-2, iar acum are prima şansă la calificare. Până atunci, debutează în noul sezon pe teren propriu cu o echipă modestă, aşa că recomandăm să pariaţi cu încredere pe 1 solist.

Biletul Zilei 11.08.2018

Ultimul meci de pe biletul zilei de sâmbătă este cel dintre Nantes şi Monaco. Oaspeţii au început cu stângul noul sezon, fiind umiliţi de PSG în Supercupa Franţei, scor 0-4. Acel meci a arătat că parizienii din nou nu vor avea niciun rival în campionat. Monaco vrea totuşi să ia meciurile pas cu pas, aşa că pleacă la Nantes cu gândul la o victorie. Sezonul trecut, cele două formaţii şi-au împărţit meciurile câştigate, de fiecare dată impunându-se echipa de pe teren propriu. Acum, ne aşteptăm ca Monaco să obţină cel puţin un punct în această deplasare.

Biletul Zilei 11.08.2018
Newcastle - Tottenham X2 @ 1.30
Ajax - Heracles 1 @ 1.20
Nantes - Monaco X2 @ 1.40
Curs final: 2.18

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalpontul zilei 

viewscnt
Articole similare