Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei 12.03.2018. Început curajos de săptămână

Biletul Zilei 12.03.2018. Început curajos de săptămână

Biletul zilei

Comentarii

Biletul Zilei 12.03.2018. Dinamo joacă astăzi primul meci din play-out, iar fanii vor să vadă cum au trecut jucătorii peste înfrângerea din Cupa României cu CS U Craiova.

Biletul Zilei 12.03.2018

Primul meci de pe biletul zilei de luni este cel dintre Dinamo Bucureşti şi Gaz Metan Mediaş. Conform caselor de pariuri, gruparea lui Florin Bratu este favorită, mai ales că, cel puţin pe hârtie, se presupune că Dinamo este cea mai puternică formaţie din a două jumătate a clasamentului. Bucureştenii viin după eliminarea din Cupa României, 0-1 cu CS U Craiova, în timp ce Gaz Metan Mediaş a reuşit să se califice în urmă cu două săptămâni în semifinalele competiţiei, după ce a învins-o pe Astra lui Eduard Iordănescu. 

Toate meciurile din Bundesliga, Serie A, La Liga, Eredivisie, Liga 1, Ligue 1, Liga Sagres şi multe alte campionate sunt cu streaming pe betano.com

Cele două formaţii s-au mai întâlnit până acum de două ori, în sezonul regulat, când Dinamo a reuşit să se impună de fiecare dată. În tur, pe teren propriu, bucureştenii au câştigat cu 3-0, pentru ca în deplasare, la Mediaş, să câştige cu 3-1 după un meci foarte spectaculos. Acum ne aşteptăm să vedem din nou o victorie a lui Dinamo, aşa că pronosticul nostru pentru această partidă este 1 solist la cota 1.55.

Biletul Zilei 12.03.2018

Al doilea meci de pe biletul zilei este din La Liga şi le pune faţă în faţă pe Alaves şi Betis Sevilla. Gazdele sunt aproape de retrogradare, însă momentan peste linia roşie, în timp ce oaspeţii sunt clasaţi pe un loc liniştit la mijlocul clasamentului, departe şi de retrogradare, dar şi de cupele europene. Având în vedere că partida are miză mai mare pentru gazde decât pentru oaspeţi, ne aşteptăm să vedem un meci în care Alaves va conduce ostilităţile. Cu toate acestea, recomandăm să pariaţi pe goluri, pe minimum două reuşite în meci.

Biletul Zilei 12.03.2018
Dinamo - Gaz Metan 1 @ 1.55
Alaves - Betis Sevilla Peste 1,5 goluri @ 1.33
Curs final: 2.06

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbaldinamoalavesbetis sevilla 

viewscnt
Articole similare