Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei 12.04.2018. Profit din Europa League

Biletul Zilei 12.04.2018. Profit din Europa League

Biletul zilei

Comentarii

Biletul Zilei 12.04.2018. Astăzi aflăm şi echipele calificare în semifinalele Europei League, după ce marţi şi miercuri am aflat ultimele patru echipe prezente în Liga Campionilor.

Biletul Zilei 12.04.2018

Sporting - Atletico Madrid este meciul cel mai spectaculos din această şansă a sferturilor de finală în Europa League. Jocul începe de la 2-0 pentru spanioli, care s-au impus în tur după o partidă foarte bună făcută, cu multe faze de poartă şi o apărare excelentă. Având în vedere însă că Sporting are deja patru partide la rând pe teren propriu fără să primească gol, ne aşteptăm la o replică foarte bună din partea portughezilor. Mai mult, în weekend s-au impus cu 2-0 în faţa celor de la Ferreira, scor care ar fi suficient pentru a duce şi această dublă în prelungiri. Recomandăm prudenţă, deoarece Atletico vine să se apere, aşa că mizăm pe maximum două goluri în meci.

Al doilea meci de pe biletul zilei este cel dintre Salzburg şi Lazio, care pleacă de la 2-4. Italienii sunt în formă, reuşesc să câştige şi să înscrie foarte des, iar în ultimele trei jocuri au marcat nu mai puţin de 12 goluri, o medie de patru pe meci. Cum şi Salzburg va ieşi la atac, şansele să vedem goluri de ambele părţi sunt destul de mari. Merită încarcat un pariu pe acest pronostic. Pe betano.com găseşti live stream La Liga pentru fiecare meci din etapă. 

Cele mai bune cote sunt pe betano.com. Intră şi tu în arena pariurilor online!

Biletul Zilei 12.04.2018

Închidem biletul zilei cu duelul dintre Marseille şi RB Leipzig, duel în care nemţii încep de la 1-0, scorul obţinut pe teren propriu în Germania. Marseille nu trece prin cea mai bună formă, însă pe teren propriu poate înscrie fără probleme cel puţin două goluri. Leizpig vine după o umilinţă în Bundesliga, 1-4 cu Leverkusen, iar acum toată lumea este curioasă dacă nemţii pot păstra avantajul din tur.

Biletul Zilei 12.04.2018
Sporting - Atletico Sub 2,5 goluri @ 1.60
Salzburg - Lazio Ambele înscriu @ 1.44
Marseille - Leipzig Sub 3,5 goluri @ 1.48
Curs final: 3.40

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalbiletul zilei 

viewscnt
Articole similare