Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei 12.05.2018. Fotbal pentru profit

Biletul Zilei 12.05.2018. Fotbal pentru profit

Biletul zilei

Comentarii

Biletul Zilei 12.05.2018. În acest weekend se termină câteva dintre campionatele puternice ale Europei, precum Premier League şi Bundesliga.

Biletul Zilei 12.05.2018

Primul meci de pe biletul zilei de sâmbătă este din Germania şi le pune faţă în faţă pe Bayer Leverkusen şi Hannover. Gazdele au nevoie de victorie pentru a se califica în Liga Campionilor, în timp ce oaspeţii sunt scăpaţi de la retrogradare şi nu au niciun obiectiv pentru această deplasare. În tur, cele două echipe au oferit unul dintre cele mai spectaculoase meciuri din acest sezon, terminat la egalitate, scor 4-4. Acum, fiind vorba despre o miză imensă, recomandăm să pariaţi simplu, pe victoria gazdelor, chiar dacă nu avem parte de o cotă foarte mare.

Cele mai bune cote şi mii de transmisiuni live sunt pe betano.com. Deschide un cont chiar astăzi!

Al doilea meci de pe biletul zilei este din La Liga, unde Real Madrid întâlneşte Celta Vigo. Acesta este ultimul meci al galacticilor în faţa propriilor fani din acest sezon, aşa că ne aşteptăm ca Zidane vrea să termine cu o victorie şi să le dea speranţe înainte de finala Ligii Campionilor. În tur, Celta Vigo şi Real Madrid au terminat la egalitate, scor 2-2, iar acum ne aşteptăm să vedem un Real mult mai ofensiv, mai ales că Celta Vigo nu mai are niciun obiectiv pe acest final de sezon. Pariem pe victoria gazdelor.

Biletul Zilei 12.05.2018

Ultimul meci de pe biletul zilei este Inter - Sassuolo, din Serie A. Gazdele încă speră la Liga Campionilor, chiar dacă cele două echipe din Roma, Lazio şi AS Roma, par că merg fără greşeală. Inter joacă pe teren propriu, aşa că ne aşteptăm să ia toate cele trei puncte şi să spere la paşi greşiţi din partea rivalelor, mai ales că AS Roma joacă pe teren propriu cu Juventus.

Biletul Zilei 12.05.2018
Bayer Leverkusen - Hannover 1 @ 1.30
Real Madrid - Celta Vigo 1 @ 1.35
Inter - Sassuolo 1 @ 1.20
Curs final: 2.10

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalbiletul zilei 

viewscnt
Articole similare