Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei 12.08.2018. Terminăm săptămâna cu o cotă câştigătoare

Biletul Zilei 12.08.2018. Terminăm săptămâna cu o cotă câştigătoare

Biletul zilei

Comentarii

Biletul Zilei 12.08.2018. După ce sâmbătă am avut parte de câteva surprize, astăzi am ales trei meciuri care par destul de sigure. 

Biletul Zilei 12.08.2018

Începem biletul de duminică cu meciul dintre Teplice şi Sparta Praga. Gazdele sunt neînvinse, cu două egaluri şi o victorie în trei meciuri, în timp ce oaspeţii au reuşit să câştige toate cele trei partide disputate până acum în Fortuna Liga. Presiunea este foarte mare acum, deoarece atât Plzen, cât şi Slavia, principalele rivale la titlu, au reuşit să lege patru victorii la rând. Deplasarea este foarte grea pentru Sparta, care are două sezoane la rând în care a făcut doar egal în această deplasare. Mizăm pe cel puţin un punct pentru gruparea din capitala Cehiei. Cele mai bune ponturi pariuri sunt de-acum si online. 

Al doilea meci de pe bilet este cel dintre Liverpool şi West Ham. Gazdele au reuşit să îl păstreze pe Salah şi pe majoritatea vedetelor din echipă, iar acum obiectivul pentru gruparea lui Jurgen Klopp este să se bată la titul cu Manchester City. De partea cealaltă, şi West Ham a făcut foarte multe transferuri, însă ne aşteptăm să mai dureze puţin până se vor acomoda jucătorii cu noua echipă. Din acest motiv, pronosticul nostru pentru acest duel este pe victoria cormoranilor.

Biletul Zilei 12.08.2018

Închidem biletul cu derby-ul dintre Arsenal şi Manchester City, din prima rundă din Premier League. Tunarii au schimbat antrenorul, acesta fiind primul meci oficial cu Unai Emery pe bancă. De partea cealaltă, City a arătat în Supercupa Angliei cu Chelsea că este în continuare cea mai puternică echipă din Anglia şi că probabil nu va avea rival nici în acest sezon la titlu. Cu toate acestea, ne aşteptăm la un meci interesant, în care vor marca ambele formaţii.

Biletul Zilei 12.08.2018
Teplice - Sparta Praga X2 @ 1.34
Liverpool - West Ham 1 @ 1.25
Arsenal - Manchester City Ambele înscriu @ 1.50
Curs final: 2.51

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalbiletul zilei 

viewscnt
Articole similare