Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei 13.03.2018. Goluri din Liga Campionilor

Biletul Zilei 13.03.2018. Goluri din Liga Campionilor

Biletul zilei

Comentarii

Biletul Zilei 13.03.2018. După de săptămâna trecută am aflat numele primelor patru echipe calificate în sferturile de finală ale Ligii, marţi şi miercuri le vom afla pe toate.

Biletul Zilei 13.03.2018

AS Roma şi Şahtior Doneţk au oferit poate cel mai puţin interesant duel al optimilor, niciuna dintre echipe nefiind de mare succes şi probabil toate formaţiile rămase în competiţie îşi doresc să joace împotriva uneia dintre ele în sferturile de finală. În primul meci, disputat în Ucraina, Şahtior s-a impus cu 2-1 pe teren propriu, aşa că romanii trebuie să muncească destul de mult dacă vor să se califice în faza următoare. Ambele grupări vin după victorii, AS Roma 3-0 cu Torino şi Şahtior 3-0 la Vorskla Poltava. Ne aşteptăm să vedem un duel interesant, la finalul căruia italienii se vor califica mai departe. Meciuri live sunt disponibile pe betano.com

Streaming live pentru mii de meciuri găseşti exclusiv pe platforma betano.com

Biletul Zilei 13.03.2018

Celălat meci de pe biletul zilei este tot din Liga Campionilor şi le pune faţă în faţă pe Manchester United şi Sevilla. Partida începe de la 0-0, scorul din tur pe care echipa lui Jose Mourinho a reuşit să-l obţină după ce a parcat autobuzul în poartă. Cifrele partidei arată clar că spaniolii au dominat partida, având posesie 56% şi mult mai multe şuturi decât adversarii. Cu toate acestea, având în vedere că vorbim despre Jose Mourinho, care este expert în apărare, ne aşteptăm să vedem o lecţie de fotbal care probabil se va termina cu o victorie la limită a celor de la Manchester United. Cu toate acestea, recomandăm să pariaţi pe pronosticul cel mai indicat, pe un număm mic de goluri.

Biletul Zilei 13.03.2018
AS Roma – Şahtior AS Roma se califică @ 1.90
Manchester United – Sevilla Sub 3,5 goluri @ 1.33
Curs final: 2.52

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariuribiletul zileifotbal 

viewscnt
Articole similare