Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei 13.04.2018. Trei meciuri de pariat

Biletul Zilei 13.04.2018. Trei meciuri de pariat

Biletul zilei

Comentarii

Biletul Zilei 13.04.2018. Vineri avem parte de câteva jocuri, pentru a ne încălzi înainte de un weekend cu foarte multe meciuri interesante.

Biletul Zilei 13.04.2018

Începem biletul zilei cu partida dintre FC Voluntari şi Dinamo Bucureşti. Oaspeţii au început excelent play-out-ul, reuşind să obţină nouă puncte din cele patru jocuri, singurul pas greşit fiind în a doua rundă, pe teren propriu cu Juventus, când au cedat toate cele trei puncte. De partea cealaltă, FC Voluntari are în a doua jumătate a clasamentului o victorie, un egal şi două înfrângeri, fiind una dintre echipele care se va lupta pentru salvarea de la retrogradare. În sezonul regulat, Dinamo a obţinut toate cele şase puncte din confruntările directe, aşa că ne aşteptăm şi acum să vedem un meci dominat de oaspeţi. Pe betano.com găsiţi streaming live video din Seria A pentru fiecare meci. 

Cote bune şi mii de transmisiuni live pe betano.com. Intră şi tu în joc!

Al doilea meci de pe biletul zilei este cel dintre Girona şi Betis, din La Liga. Gazdele sunt la mijlocul clasamentului, aproape de cupele europene, în timp ce Betis este clasată pe locul cinci, poziţie care asigură prezenţa directă în grupele Europa League. Ambele joacă foarte bine, au linii de atac periculoase, aşa că ne aşteptăm să vedem un meci strâns, în care echilibrul va domina. Recomandăm un pariu pe maximum trei goluri în meci.

Biletul Zilei 13.04.2018

Închidem biletul zilei cu partida din Bundesliga dintre Wolfsburg şi Augsburg, unde gazdele sunt obligate să ia toate cele trei puncte dacă vor să doarmă liniştiţi înainte de finalul sezonului. Wolfsburg este la doar două puncte de linia retrogradării, aşa că ne aşteptăm să vedem un meci dominat de gazde, care nu au voie să nu obţină cel puţin un punct din acest meci. Recomandăm să jucaţi o dublă, deoarece şi Augsburg trece printr-o formă destul de bună.

Biletul Zilei 13.04.2018
FC Voluntari - Dinamo X2 @ 1.30
Girona - Betis Sub 3,5 goluri @ 1.44
Wolfsburg - Augsburg 1X @ 1.30
Curs final: 2.43

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariuribiletul zileifc voluntaridinamo 

viewscnt
Articole similare