Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei 13.05.2018. Terminăm săptămâna pe plus

Biletul Zilei 13.05.2018. Terminăm săptămâna pe plus

Biletul zilei

Comentarii

Biletul Zilei 13.05.2018. Duminică este o zi plină de fotbal, cu meciuri interesante în Italia, Spania, Anglia, dar şi România. Noi am ales cele mai bune trei meciuri pentru un bilet profitabil.

Biletul Zilei 13.05.2018

Primul meci de pe biletul zilei de duminică este cel dintre Astra şi CFR Cluj, din Liga 1 Betano. Clujenii au revenit pe primul loc runda trecută, când au reuşit să învingă CS U Craiova cu 1-0 şi FCSB a pierdut în faţa celor de la CSMS Iaşi, scor 0-1. Acum, elevii lui Dan Petrescu se deplasează la Astra, formaţie la care scandalul nu se opreşte niciodată, patronul hotărând să scoată din lot o parte dintre jucători, deoarece aceştia îşi cereau primele promise. În turul play-off-ului, pe teren propriu, CFR Cluj a făcut doar egal cu Astra şi a pierdut primul loc. Acum ne aşteptăm la o victorie clară, aşa că mizăm pe oaspeţi.

Cele mai bune cote şi mii de transmisiuni live sunt pe betano.com. Deschide chiar astăzi un cont!

Al doilea meci de pe biletul zilei este din Premier League şi le pune faţă în faţă pe Liverpool şi Brighton. Gazdele au două puncte în faţa celor de la Chelsea şi nu au voie să facă niciun pas greşit dacă vor să joace în Liga Campionilor şi sezonul viitor, aşa că ne aşteptăm să vedem un meci dominat de elevii lui Klopp de la un capăt la altul. Mai mult, este şi ultima partidă în faţa fanilor pentru cormorani, într-un sezon fantastic, în care au ajuns în finala Ligii Campionilor. Pariaţi cu încredere pe 1 solist.

Biletul Zilei 13.05.2018

Închidem biletul zilei cu duelul din Serie A dintre AS Roma şi Juventus. Gazdele se luptă pentru un loc de Liga Campionilor cu Lazio şi Inter, în timp ce Juventus are nevoie de un egal pentru a câştiga matematic un nou titlu de campioană. Când s-au întâlnit ultima oară la Roma, cele două formaţii au oferit patru goluri, romanii impunându-se cu 3-1. Ne aşteptăm şi acum la goluri de ambele părţi, aşa că pariem pe "ambele înscriu".

Biletul Zilei 13.05.2018
Astra - CFR Cluj 2 @ 1.56
Liverpool - Brighton 1 @ 1.18
AS Roma - Juventus Ambele înscriu @ 1.75
Curs final: 3.22

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalbiletul zilei 

viewscnt
Articole similare