Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei 13.06.2018. Tenis şi fotbal pentru profit

Biletul Zilei 13.06.2018. Tenis şi fotbal pentru profit

Biletul zilei

Comentarii

Biletul Zilei 13.06.2018. Cel mai interesant meci al zilei este cel dintre Chindia Târgovişte şi FC Voluntari, care va decide ultima echipă din Liga 1.

Biletul Zilei 13.06.2018

Partida dintre Chindia şi FC Voluntari începe de la scorul de 1-0 pentru gruparea antrenată de Adi Mutu, care s-a impus la limită în tur, pe teren propriu. Acum, formaţia care a evoluat şi sezonul trecut în Liga 1 Betano are prima şansă, aşa că ne aşteptăm ca elevii lui Mutu să fie foarte atenţi şi să intre pe teren pentru a obţine cel puţin un egal. Din acest motiv, pronosticul pentru pentru acest meci este X2.

Al doilea duel de pe biletul zilei este din tenis şi îi pune faţă în faţă pe Medvedev şi Verdasco. Spaniolul este un jucător bun de zgură, aşa că ne aşteptăm să vedem un meci foarte echilibrat, mai ales că rusul este foarte bun pe iarbă, suprafaţa pe care se joacă acest turneu. Cu toate acestea, suntem de părere că Verdasco nu are cum să scape victoria din mâini, având în vedere experienţa sa.

Biletul Zilei 13.06.2018

La Stuttgart, în Germania, Roger Federer începe sezonul de iarbă cu un duel foarte interesant, împotriva lui Misha Zverev. Elveţianul vrea să se impună iar la Wimbledon, turneul său favorit din circuitul ATP, unde a cunoscut cele mai mari satisfacţii. Cu toate acestea, forma din ultima perioadă nu este cea mai bună, aşa că are nevoie de multe meciuri pe teren înainte de Grand Slam.

Biletul Zilei 13.06.2018
Chindia - FC Voluntari X2 @ 1.27
Medvedev - Verdasco 2 @ 2.33
Federer - M. Zverev 1 @ 1.17
Curs final: 3.46

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalbiletul zilei 

viewscnt
Articole similare