Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei 13.08.2018. Trei meciuri pentru un start bun de săptămână

Biletul Zilei 13.08.2018. Trei meciuri pentru un start bun de săptămână

Biletul zilei

Comentarii

Biletul Zilei 13.08.2018. Săptămâna începe cu un meci foarte interesant în Liga 1 Betano, între Dinamo Bucureşti şi FC Viitorul. 

Biletul Zilei 13.08.2018

Dinamo şi FC Viitorul au un început de sezon asemănător. După trei runde, fiecare formaţie a strâns câte patrui puncte, după o victorie, un egal şi o înfrângere. Interesant este că ambele formaţii au obţinut cele trei puncte împotriva celor de la FC Voluntari. Dinamo a pierdut runda trecută la Gaz Metan Mediaş, iar bucureştenii au arătat încă o dată că marea problemă este apărarea. Sezonul trecut, cele două formaţii s-au întâlnit de două ori şi de fiecare dată s-a impus echipa din deplasare: Dinamo cu 1-0 şi Viitorul cu 4-0. Acum, ne aşteptăm la un meci spectaculos, aşa că recomandarea noastră este pe un meci cu goluri de ambele părţi. Biletul zilei si alte cote interesante. 

Al doilea meci de pe bilet este cel dintre Bohemians 1905 şi Ostrava, din Fortuna Liga, campioantul Cehiei. Ambele echipe au câte şase puncte după trei etape, singurul lucru care le distanţează fiind golaverajul. Sezonul trecut, cele două echipe şi-au împărţit victoriile, atât Bohemians, cât şi Ostrava, impunându-se pe teren propriu. Acum, Bohemians joacă pe teren propriu şi ne aşteptăm să domine partida, aşa că mizăm pe o dublă în favoarea gazdelor, la o cotă foarte bună.

Biletul Zilei 13.08.2018

Ultimul meci de pe bilet este din Rusia şi le pune faţă în faţă pe Rubin Kazan şi Zenit St. Petersburg. Cele două echipe oferă mereu meciuri interesante, iar sezonul trecut gruparea din capitala Rusiei a reuşit să obţină patru puncte din această dublă. Şi acum ne aşteptăm să domine, însă pentru mai multă siguranţă recomandăm să pariaţi pe minimum un gol marcat de oaspeţi.

Biletul Zilei 13.08.2018
Dinamo - FC Viitorul Ambele înscriu @ 1.72
Bohemians 1905 - Ostrava 1X @ 1.25
Rubin - Zenit DG 2 @ 1.30
Curs final: 2.79

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariuribiletul zileifotbal 

viewscnt
Articole similare