Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei 14.08.2018. Trei meciuri pentru profit

Biletul Zilei 14.08.2018. Trei meciuri pentru profit

Biletul zilei

Comentarii

Biletul Zilei 14.08.2018. După un weekend interesant, în care a început campionatul din Anglia, acum ne mutăm în Liga Campionilor. 

Biletul Zilei 14.08.2018

Începem biletul de marţi cu partida dintre Dinamo Kiev şi Slavia Praga. Jocul din Ucraina începe de la 1-1, scorul din Cehia, când vicecampioana din Praga a egalat norocos în minutul 90+5 din penalty. De la respectiva partidă, Slavia a mai disputat un meci în campionat, câştigat cu 1-0 la Mlada Boleslav, în timp ce Dinamo Kiev a stat. Ne aşteptăm să vedem un meci dominat de gazde, dar ambele echipe au apărări foarte bune, aşa că recomandăm să pariaţi pe puţine goluri în meci. Meciuri live găseşti pe betano.com 

Sute de transmisiuni live şi mii de cote sunt pe betano.com. Deschide şi tu un cont chiar azi!

Al doilea meci de pe bilet este cel dintre Fenerbahce şi Benfica. Diferenţa de valoare dintre cele două echipe este clar în favoarea portughezilor, care evoluează foarte bine în ultima perioadă. Cel mai bun exemplu este meciul din tur, când Benfica s-a impus cu 1-0, deşi scorul trebuia să fie mult mai mare. Acum, ne aşteptăm să vedem cel puţin un gol înscris de portughezi, cu ajutorul căruia să îşi asigure prezenţa în faza următoare. Din acest motiv, mizăm pe minimum două reuşite în meci, la o cotă foarte bună.

Biletul Zilei 14.08.2018

Închidem biletul cu partida dintre Ajax Amsterdam şi Standard Liege. În tur, în Belgia, Ajax a început foarte bine meciul şi a condus cu 2-o la pauză, însă în a doua parte s-a relaxat şi tabela a arătat la final scor egal, 2-2. Acum, olandezii joacă pe teren propriu şi probabil nu vor mai face aceleaşi greşeli, aşa că vă recomandăm să pariaţi cu încredere pe o victorie şi o calificare a celor de la Ajax în play-off-ul Ligii Campionilor.

Biletul Zilei 14.08.2018
Dinamo Kiev - Slavia Praga Sub 2,5 goluri @ 1.60
Fenerbahce - Benfica Peste 1,5 goluri @ 1.33
Ajax - Standard 1 @ 1.34
Curs final: 2.85

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariuribiletul zileifotbal 

viewscnt
Articole similare