Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei 15.07.2018. Zi importantă în sport

Biletul Zilei 15.07.2018. Zi importantă în sport

Biletul zilei

Comentarii

Biletul Zilei 15.07.2018. Este ultima zi din săptămână şi avem cele mai importante meciuri din ultima perioadă: finala Cupei Mondiale Franţa - Croaţia şi finala de la Wimbledon.

Biletul Zilei 15.07.2018

Franţa şi Croaţia se bat pentru trofeu la Cupa Mondială, în cel mai aşteptat meci la anului. Francezii au ajuns aici după ce au trecut în grupe de Australia şi Peru şi au făcut egal cu Danemarca, apoi în fazele eliminatorii au învins Argentina, Uruguay, respectiv Belgia. De partea cealaltă, Croaţia a reuşit încă din grupe să impresioneze, învingând Nigeria, Argentina şi Islanda. Apoi, în fazele eliminatorii, a terminat la egalitate toate meciurile, cu Danemarca, Rusia şi Anglia. Acum, croaţii speră la o nouă minune, după cea reuşită până acum, de a juca finala Cupei Mondiale. Ne aşteptăm să vedem un meci foarte spectaculos, echilibrat,care va aduce goluri de ambele părţi, aşa că mergem pe pronosticul ambele înscriu.

Biletul Zilei 15.07.2018

În celălalt meci care merită jucat duminică sunt faţă în faţă Djokovic şi Anderson, în finala de la Wimbledon. Cei doi jucători au jucat semifinale de infarct, Anderson având nevoie de şase ore şi 20 de minute pentru a trece de Isner cu 24-22 în decisiv, în timp ce Djokovic a petrecut puţin mai puţin pe teren pentru a trece în semifinale de Nadal. Acum, cei doi jucători se bat pentru trofeu, iar marele favorit este Djokovic. Recomandăm să pariaţi cu încredere pe victoria lui.

Biletul Zilei 15.07.2018
Franţa - Croaţia Ambele înscriu @ 2.32
Djokovic - Anderson 1 @ 1.22
Curs final: 2.83

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalbiletul zilei 

viewscnt
Articole similare