Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei 15.08.2018. Supercupa Europei şi tenis din SUA

Biletul Zilei 15.08.2018. Supercupa Europei şi tenis din SUA

Biletul zilei

Comentarii

Biletul Zilei 15.08.2018. Astăzi se joacă Supercupa Europei, unde se vor bate pentru trofeu Real Madrid şi Atletico. 

Biletul Zilei 15.08.2018

Cel mai tare meci al zilei de miercuri este cel dintre Real Madrid şi Atletico Madrid, în Supercupa Europei. Galacticii încep un sezon foarte dificil, în care nu îi mai au pe Cristiano Ronaldo şi pe Zinedine Zidane. De partea cealaltă, Atletico a reuşit şi în această vară să îi păstreze pe Simeone şi pe Griezmann, cei doi magicieni de la această formaţie. Cele două echipe s-au întâlnit sezonul trecut doar în meciurile din campionat, când au făcut egal de fiecare dată, 1-1, respectiv 0-0. Acum, fiind un meci cu trofeul pe masă, ne aşteptăm la echilibru, aşa că recomandăm să nu pariaţi pe foarte multe reuşite. Ponturi pariuri de calitate. 

Al doilea meci de pe bilet este din tenis, de la turneul din Cincinnati, şi îi pune faţă în faţă pe Anderson, finalistul din acest an de la Wimbledon, şi Chardy, un francez cu un serviciu foarte bun. Ne aşteptăm să vedem un duel foarte interesant, mai ales că ambii jucători sunt învăţaţi cu meciurile lungi, la finalul căruia experienţa şi forma lui Anderson va învinge. Din acest motiv, recomandăm să pariaţi cu încredere pe sud-african la cota 1.34.

Biletul Zilei 15.08.2018

Simona Halep joacă un nou turneu înainte de US Open, la Cincinnati, la doar câteva zile după ce a câştigat turneul de la Montreal. Românca debutează împotriva australiencei Tomljanovic, jucătoare pe care nu a mai întâlnit-o niciodată în carieră până acum. Ne aşteptăm ca Simona să meargă mai departe, chiar dacă probabil nu va forţa foarte mult la acest turneu înainte de US Open.

Biletul Zilei 15.08.2018
Real Madrid - Atletico Madrid Sub 2,5 goluri @ 1.70
Anderson - Chardy 1 @ 1.34
Halep - Tomljanovic 1 @ 1.22
Curs final: 2.77

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalbiletul zilei 

viewscnt
Articole similare