Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei 16.04.2018. Fotbal de top la început de săptămână

Biletul Zilei 16.04.2018. Fotbal de top la început de săptămână

Biletul zilei

Comentarii

Biletul Zilei 16.04.2018. Luni se pot schimba foarte multe lucruri în Europa: liderul din România, cine retrogradează în Germania şi cine scapă de Championship în Premier League.

Biletul Zilei 16.04.2018

Începem biletul zilei cu partida dintre Astra şi FCSB. Giurgiuvenii nu au făcut decât un egal în primele trei partide din play-off, în timp ce FCSB a obţinut 10 puncte din 12 posibile. Bucureştenii se află în luptă directă cu CFR Cluj pentru titlu, aşa că au nevoie de victorie pentru a păstra diferenţa de două puncte avans în clasament. Astra a luat în sezonul regulat patru puncte din meciurile directe, după un egal în deplasare şi o victorie pe teren propriu. Acum însă, fiind vorba despre lupta pentru titlu, suntem de părere că FCSB va reuşi să se impună în acest duel.

Cele mai bune cote sunt pe betano.com. Deschide şi tu un cont chiar astăzi

Al doilea meci de pe biletul zilei este cel dintre West Ham şi Stoke. Londonezii au nevoie de victorie pentru a se îndepărta de zona fierbine, fiind în acest moment destul de aproape de retrogradare, la şase puncte de locul 18. De partea cealaltă, Stoke este pe locul 19, fiind una dintre cele mai slabe echipe din Premier League în acest sezon. În tur, la Stoke, West Ham a plecat cu toate cele trei puncte după ce s-a impus cu 3-0 în deplasare. Acum ne aşteptăm la un nou succes al londonezilor.

Biletul Zilei 16.04.2018

Închidem biletul zilei cu partida dintre Mainz şi Freiburg, două dintre formaţiile care vor face parte din lupta pentru salvarea de la retrogradare. Cele două echipe sunt vecine de clasament, una aflându-se sub linie, iar una peste. Acum, fiind o miză foarte mare, probabil ambele formaţii vor încerca să ia toate cele trei puncte, aşa că probabil golurile vor apărea.

Biletul Zilei 16.04.2018
Astra - FCSB 2 @ 1.70
West Ham - Stoke 1 @ 2.00
Mainz - Freiburg Peste 1,5 goluri @ 1.44
Curs final: 4.89

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariuribiletul zilei 

viewscnt
Articole similare