Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei 16 februarie 2018. Două pronosticuri pentru o seară spectaculoasă la pariuri

Biletul Zilei 16 februarie 2018. Două pronosticuri pentru o seară spectaculoasă la pariuri

Biletul zilei

Comentarii

Biletul Zilei 16 februarie 2018. Monaco - Dijon şi Venlo - Groningen sunt meciurile noastre de încredere din oferta de vineri. Citeşte în continuare pentru a vedea ce pronosticuri îţi recomandăm.

Biletul Zilei 16 februarie 2018. AS Monaco - Dijon

Echipa monegască este intr-o creştere evidentă de formă, având trei victorii şi un egal în ultimele patru partide disputate. În ultimele şapte jocuri a marcat de fiecare dată şi are o medie de 2,5 goluri per meci. Monaco pe teren propriu are 36 de goluri marcate şi şase jocuri consecutive fără înfrângere în Ligue 1.

Dijon este pe locul 12 în clasament, are două victorii consecutive dar şi şase înfrângeri în ultimele şase deplasări. Echipa din patria muştarului este pe ultimul loc în clasamentul jocurilor disputate pe teren străin: în 11 partide a reuşit o victorie, două egaluri şi opt înfrângeri, golaveraj 12-31. În meciul tur Monaco s-a impus cu 4-1. Pontul nostru este 1 şi peste 1,5 goluri în meci având o cotă de 1,47.

Biletul Zilei 16 februarie 2018. Venlo - Groningen

Venlo este pe locul zece cu 30 de puncte, vine după un egal şi o înfrângere în care nu a marcat nici măcar un gol, însă pe teren propriu are  două victorii consecutive, cu patru goluri marcate şi doar unul primit. Golgheterul echipei este Clint Leemans (8 goluri şi 4 pase decisive), un mijlocaş olandez de doar 22 de ani.

Groningen este pe locul 13 în clasament şi are o formă de moment destul de slabă. În ultimele cinci jocuri a reuşit trei egaluri şi două înfrângeri. În deplasare are două înfrângeri consecutive şi per total o singură victorie în 11 jocuri disputate. Golgheterii echipei sunt Mimoun Mahi (7 goluri şi 3 pase decisive) şi Tom van Weert (6 goluri). Pontul nostru pentru acest joc este GG la o cotă de 1,65.

Biletul Zilei 16 februarie 2018
Monaco – Dijon 1 & over 1,5 @ 1,47
Venlo – Groningen GG @ 1,65
Curs final: 2.42

Afla mai multe despre: monacodijongroningenbiletul zileiponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare