Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei 17.04.2018. Profit la mijlocul săptămânii

Biletul Zilei 17.04.2018. Profit la mijlocul săptămânii

Biletul zilei

Comentarii

Biletul Zilei 17.04.2018. Printre echipele care joacă marţi în campionatele puternice ale Europei se numără Tottenham, Bayern Munchen, FC Barcelona sau Inter.

Biletul Zilei 17.04.2018

Începem biletul zilei cu meciul dintre Inter şi Cagliari, din Serie A. Inter a ajuns la trei meciuri consecutive fără victorie, iar acum întâlneşte una dintre cele mai modeste echipe din Italia, care în deplasare a pierdut trei din ultimele patru jocuri. În tur, Inter s-a impus cu 3-1, iar acum, având în vedere nevoia disperată de puncte pentru a juca în Europa, ne aşteptăm să vedem tot un meci dominat de la un capăt la altul de milanezi. Cu toate acestea, trebuie să fim atenţi la forma gazdelor, aşa că recomandăm pariul pe o victorie simplă.

Cea mai interesantă semifinală din Cupa Germaniei le pune faţă în faţă pe Bayer Leverkusen şi Bayern Munchen. Oaspeţii au câştigat deja titlul de campioană, aşa că acum se concentrează pe Cupă şi pe Liga Campionilor. Cele două echipe s-au mai întâlnit de două ori în acest sezon, în campionat, şi de fiecare dată s-a impus Bayern Munchen, scor 3-1. Având în vedere forma prin care trece şi Leverkusen, recomandăm la acest meci să jucaţi pe un duel în care vor înscrie ambele formaţii.

Biletul Zilei 17.04.2018

Ultimul meci de pe biletul zilie de marţi este cel dintre Brighton şi Tottenham. Oaspeţii vin după o înfrângere cu Manchester City, 1-3 pe teren propriu, care le-a adus titlul de campioni elevilor lui Guardiola, în timp ce Brighton a pierdut în deplasare la Crystal Palace, scor 2-3. În tur, Tottenham s-a impus pe teren propriu cu 2-0, iar acum ne aşteptăm la o nouă victorie, având în vedere că are nevoie de puncte pentru a fi sigură de poziţia din Liga Campionilor.

Biletul Zilei 17.04.2018
Inter - Cagliari 1 @ 1.25
Leverkusen - Bayern Munchen Ambele înscriu @ 1.60
Brighton - Tottenham 2 @ 1.52
Curs final: 3.04

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalbiletul zileiintertottenham 

viewscnt
Articole similare