Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei 17 februarie 2018. Ce trebuie să alegi din ofertă pentru o sâmbătă profitabilă

Biletul Zilei 17 februarie 2018. Ce trebuie să alegi din ofertă pentru o sâmbătă profitabilă

Biletul zilei

Comentarii

Biletul Zilei 17 februarie 2018. Citeşte în continuare pentru a vedea cele două cote pe care ţi le propunem la tichetul nostru de încredere.

Biletul Zilei 17 februarie 2018. QPR - Bolton

Primul joc ales este cel dintre QPR şi Bolton. Echipa gazdă este pe locul 16, cu 36 de puncte şi are pe teren propriu şapte victorii şi patru egaluri din 15 jocuri disputate. De partea cealaltă Bolton este pe locul 19, cu 30 de puncte, dar în clasamentul jocurilor disputate în deplasare este pe locul 24 (ultimul), cu o singură victorie în 15 jocuri disputate având o medie de 1,8 goluri primite per meci. În ultimele patru jocuri directe ambele echipe au marcat de fiecare dată. Pontul nostru pentru acest joc este GG la o cotă de 1,80.

Biletul Zilei 17 februarie 2018. Fulham - Aston Villa

Altădată era un meci de Premier League, acum este un derby de promovare în Championship, Fulham şi Aston Villa se întâlnesc pentru a-şi disputa locul ce duce în prima ligă din Albion. Fulham este pe locul cinci, cu 52 de puncte şi are o formă de moment foarte bună acumulând patru victorii şi un egal în ultimele cinci jocuri. Londonezii au şapte victorii şi şase egaluri în 15 jocuri disputate acasă.

Aston Villa este pe locul doi cu 59 de puncte şi are trei victorii consecutive fără gol primit în deplasare. De asemenea, în meciurile din deplasare Villa are şapte victorii şi trei egaluri din 15 jocuri disputate, media de goluri în aceste partide fiind de două goluri per meci. În meciul tur Villa, s-a impus cu 2-1, iar ambele echipe au marcat cel puţin un gol în ultimele nouă jocuri de campionat disputate. Pontul nostru pentru acest joc este GG la o cotă de 1,67.

Biletul Zilei 17 februarie 2018
QPR – Bolton  GG @ 1,80
Fulham - Aston Villa  GG  @ 1,67
Curs final: 3,00

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi pariuriqpraston villafulham 

viewscnt
Articole similare