Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei 18.06.2018. Pronosticuri de la Cupa Mondială

Biletul Zilei 18.06.2018. Pronosticuri de la Cupa Mondială

Biletul zilei

Comentarii

Biletul Zilei 18.06.2018. Belgia şi Anglia sunt cele mai importante naţionale care intră pe teren luni, în penultima zi cu meciuri din prima etapă din grupe.

Biletul Zilei 18.06.2018

Primul meci al zilei este cel dintre Suedia şi Coreea de Sud, iar europenii sunt favoriţi la victorie. Coreeni nu se descurcă foarte bine în ultima perioadă, singurul rezultat notabil fiind în 2002, când au fost ajutaţi de arbitrii să ajungă cât mai sus în turneu. Acum însă nu ne aşteptăm să vedem acelaşi lucru, aşa că mizăm pe cel puţin un punct câştigat de europeni în acest duel de debut.

Belgia debutează la ediţia din acest an cu o debutantă la Cupa Mondială, Panama. Europenii nu au voie să facă niciun pas greşit, mai ales că au o luptă foarte grea pentru primul loc cu Anglia, o altă naţională de top din această grupă. Belgienii au o cotă foarte mică pentru victorie, însă biletul zilei este cu cele mai sigure partide aşa că recomandăm să nu căutaţi cote mari şi să mergeţi pe o victorei simplă.

Biletul Zilei 18.06.2018

Ultimul meci de pe bilet este şi ultimul meci al zilei, Tunisia - Anglia. Tunisienii nu au un lot de speriat, iar englezii ştiu că un posibil pas greşit le asigură locul doi în grupă, care nu poate aduce decât o adversară foarte puternică în optimile de finală, având în vedere că Belgia este într-o formă bună. Recomandăm să pariaţi simplu pe o victorie a englezilor în acest duel interesant.

Biletul Zilei 18.06.2018
Suedia - Coreea de Sud 1X @ 1.30
Belgia - Panama 1 @ 1.20
Tunisia - Anglia 2 @ 1.46
Curs final: 2.27

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalbiletul zilei 

viewscnt
Articole similare