Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei 18.08.2018. Trei meciuri pentru a tripla miza

Biletul Zilei 18.08.2018. Trei meciuri pentru a tripla miza

Biletul zilei

Comentarii

Biletul Zilei 18.08.2018. În acest weekend dubutează două noi campioanate de top, Serie A şi La Liga.

Biletul Zilei 18.08.2018

Primul duel de pe biletul zilei este cel dintre Chelsea şi Arsenal. Cele două forţe din Londra au antrenori noi, iar până acum niciuna dintre ele nu a impresionat. Chelsea a fost învinsă de City în Supercupa, însă s-a impus în prima rundă din Premier League, în timp ce Arsenal nu a arătat foarte bine cu Emery pe bancă, fiind învinsă de City în prima etapă cu 2-0, fără să aibă vreo şansă. Acum, ne aşteptăm la o tactică foarte defensivă din partea ambelor formaţii, aşa că mizăm pe puţine goluri în meci.

Nu avea cum să lipsească de pe biletul de joc debutul lui Cristiano Ronaldo la Juventus. Torinezii se deplasează la Chievo în prima rundă, iar bookmakerii nu le dau prea multe şanse gazdelor, mai ales că toată planeta va fi cu ochii pe oaspeţi. Sezonul trecut, Juve s-a impus atât în tur, cât şi în retur, reuşind să înscrie cinci goluri în cele două meciuri şi să nu primească nici măcar unul. Acum, ne aşteptăm din nou la o victorie a oaspeţilor.

Biletul Zilei 18.08.2018

Închidem biletul cu un meci din Liga 1 Betano, Astra Giurgiu - Dunărea Călăraşi. Oaspeţii începuseră bine campionatul, însă în runda precedentă au fost învinşi fără prea multe şanse de CS U Craiova. Acum, se deplasează la o echipă care joacă foarte bine, aşa că ne aşteptăm la o nouă înfrângere pentru Dunărea. Mizăm cu încredere pe un succes al celor de la Astra Giurgiu.

Biletul Zilei 18.08.2018
Chelsea - Arsenal Sub 3,5 goluri @ 1.55
Chievo - Juventus 2 @ 1.25
Astra Giurgiu - Dunărea Călăraşi 1 @ 1.60
Curs final: 3.1

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalbiletul zilei 

viewscnt
Articole similare