Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei 18 februarie 2018. Cele mai bune variante pe ambele marchează sunt aici

Biletul Zilei 18 februarie 2018. Cele mai bune variante pe ambele marchează sunt aici

Biletul zilei

Comentarii

Biletul Zilei 18 februarie 2018. Două variante de GG formează tichetul nostru de încredere de astăzi. Citeşte în continuare pentru a vedea ce-ţi propunem

Biletul Zilei 18 februarie 2018. AC Milan - Sampdoria

Primul joc ales este cel dintre AC Milan şi Sampdoria. Cele două echipe sunt vecine de clasament, Sampdoria este pe locul şase cu 41 de puncte, în timp ce AC Milan este pe locul şapte cu 38 de puncte. Sampdoria în deplasare are trei victorii şi trei egaluri în 11 jocuri disputate, media de goluri marcate în aceste jocuri fiind de 3,2 per meci. AC Milan acasă are şase victorii şi două egaluri în 11 jocuri. Sampdoria este neînvinsă în cinci jocuri de Serie A, în timp ce Milanul are o serie de 9 meciuri fără înfrângere în toate competiţiile. Pontul nostru pentru această partidă este GG la o cotă de 1,65.

Biletul Zilei 18 februarie 2018. Marseille - Bordeaux

Pentru jocul numărul doi ne-am gândit la Marseille – Bordeaux. Echipa gazdă vine după victoria entuziasmantă în Europa League, 3-0 cu Braga, ajungând acum la 11 jocuri fără înfrângere în toate competiţiile şi marcând în aceste partide 35 de goluri. OM acasă are 14 jocuri consecutive fără înfrângere, iar media de goluri marcate pe teren propriu în acest campionat este de 2,6 per meci.

Bordeaux vine şi ea după patru victorii consecutive şi a străns în jocurile din deplasare patru victorii şi trei egaluri în 13 meciuri disputate. Bordeaux are o medie de un gol per meci în deplasare şi a marcat nouă goluri în ultimele patru meciuri disputate. De la Bordeaux o să lipsească Mendy, în timp ce de la Marseille o să lipsească Mandanda şi Mitroglou. Pontul nostru pentru acest joc este GG la o cotă de 1,70.

Biletul Zilei 18 februarie 2018
AC Milan – Sampdoria  GG  @ 1,65
Marseille – Bordeaux  GG  @ 1,70
Curs final: 2,80

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi pariuriac milansampdoriamarseille 

viewscnt
Articole similare