Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei 19.04.2018. Profit din fotbal

Biletul Zilei 19.04.2018. Profit din fotbal

Biletul zilei

Comentarii

Biletul Zilei 19.04.2018. După două zile pline de fotbal în campionatele puternice ale Europei, cu etape intermediare şi meciuri în Cupe, joi mai au rămas câteva jocuri, dar tot putem face profit.

Biletul Zilei 19.04.2018

Primul meci care ne-a atras atenţia şi am hotărât să îl avem pe biletul zilei este cel dintre Burnley şi Chelsea, din Premier League. Gazdele încă visează la Europa League, fiind la doar două puncte de Arsenal, în timp ce oaspeţii şi-au luat gândul de la BIG 4, care asigură prezenţa în Liga Campionilor, fiind la opt puncte de Tottenham ocupanta locului patru. Burnely este într-o formă excelentă, cu cinci victorii la rând în campionat, dintre care trei în deplasare. De partea cealaltă, Chelsea nu se poate lăuda cu acelaşi lucru, având o singură victorie în ultimele trei jcouri, 3-2 la Southampton. Ne aşteptăm să vedem goluri de ambele părţi în acest duel.

Cele mai bune cote sunt pe betano.com. Deschide şi tu un cont chiar astăzi

Al doilea duel este cel dintre Real Sociedad şi Atletico Madrid. Gazdele sunt la mijlocul clasamentului, fără speranţe la cupele europene, în timp ce Atletico speră să termine pe locul doi, doar pentru moral, fiind peste marea rivală Real Madrid. În tur, Atletico a câştigat pe teren propriu cu 2-1, iar acum madrilenii sutn din nou favoriţi. Având în vedere însă faptul că cel mai important meci pentru ei este săptămâna viitoare, în Europa League, ne aşteptăm să vedem un meci echilibrat. Recomandăm să pariaţi pe un număr mic de goluri.

Biletul Zilei 19.04.2018

Ultimul duel de pe bilet vine din Cupa României, unde CS U Craiova întâlneşte FC Botoşani, în prima manşă. Oltenii sunt favoriţi, însă meciurile directe au fost foarte echilibrate în acest sezon, ceea ce ne face să ne aşteptăm la un meci cu puţine goluri. Din acest motiv, recomandarea noastră este să pariaţi sub 2,5 reuşite.

Biletul Zilei 19.04.2018
Burnley - Chelsea Ambele înscriu @ 1.90
Real Sociedad - Atletico Madrid Sub 2,5 goluri @ 1.66
CS U Craiova - FC Botoşani Sub 2,5 goluri @ 1.60
Curs final: 5.04

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalbiletul zilei 

viewscnt
Articole similare