Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei 19.08.2018. Final de săptămână plin de fotbal

Biletul Zilei 19.08.2018. Final de săptămână plin de fotbal

Biletul zilei

Comentarii

Biletul Zilei 19.08.2018. După o zi cu multe surprize, astăz ne aşteptăm la dueluri care să nu fie foarte surprinzătoare, ci profitabile. 

Biletul Zilei 19.08.2018

Primul duel de pe bilet le pune faţă în faţă pe Sparta Praga şi Pribram. Echipa românilor Stanciu, Niţă, Chipciu şi Vătăjelu au un meci pe teren propriu foarte uşor, mai ales că trece printr-o formă bună, cu patru victorii în tot atâtea meciuri programate în campionat. Având în vedere că Sparta a fost eliminată ruşinos din Europa League, jucătorii sunt obligaţi acum să câştige campioantul, mai ales că au cele mai mari salarii şi joacă la cea mai importantă echipă din Cehia. Mizăm cu încredere pe 1 solist, la cota 1.25.

Cele mai bune cote din Liga 1 sunt pe betano.com. Deschide şi tu un cont chiar astăzi!

Continuăm cu un meci din prima rundă din Serie A, Sassuolo - Inter. După transferurile făcute în această vară, echipa din Milano pare principala contra-candidată la titlu pentru marele Juventus. Milanezii au început foarte bine şi anul trecut campionat, însă ulterior nu au mai reuşit să lege prea multe victorii şi au rămas în urmă. Acum, pretenţiile sunt mult mai mari, aşa că ne aşteptăm la un debut cu o victorie în această deplasare, iar cota este foarte bună, 1.66.

Biletul Zilei 19.08.2018

Ultimul meci de pe bilet este din Liga 1 Betano şi le pune faţă în faţă pe FCSB şi Sepsi. Gazdele au reuşit joi o calificare incredibilă în play-off-ul Europa League, înscriind golul victoriei cu Hajduk în minutul 90+3 al partidei. Eroul a fost francezul Gnohere, care a înscris cu o superbă lovitură de cap din centrarea lui Benzar. Acum, elevii lui Dică sunt pe val şi vor să treacă pe primul loc şi în campionat, mai ales că liderul CFR Cluj are un meci greu, pe teren propriu cu Dinamo. Recomandăm să pariaţi pe victoria celor de la FCSB.

Biletul Zilei 19.08.2018
Sparta - Pribram 1 @ 1.25
Sassuolo - Juventus 2 @ 1.66
FCSB - Sepsi 1 @ 1.42
Curs final: 2.94

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalbiletul zilei 

viewscnt
Articole similare