Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei 20.03.2018. Profitul se face în Marea Britanie

Biletul Zilei 20.03.2018. Profitul se face în Marea Britanie

Biletul zilei

Comentarii

Biletul Zilei 20.03.2018. Ziua de marţi este foarte săracă în evenimente, aşa că am ales câteva meciuri din ligile inferioare ale Angliei, unde de obicei se înscrie foarte mult.

Biletul Zilei 20.03.2018

Primul duel de pe biletul de azi este din a treia ligă engleză şi le pune faţă în faţă pe Northampton şi Shrewsbery. Cele două formaţii se află în situaţii total diferite. Gazdele sunt pe locul 21, primul sub linia retrogradării, care ar duce la finalul sezonului în Ligue Two, în timp ce gazdele se află pe locul doi, la două puncte de lider, cu şanse foarte mari ca sezonul viitor să evolueze în Championship, ultimul hop înainte de Premier League.

Cele mai bune cote şi mii de transmisiunii live sunt doar pe betano.com

Cele două formaţii oferă de obicei meciuri foarte interesante, atât directe, cât şi cu alte echipe. Oaspeţii sunt într-o formă excelentă, cu patru victorii la rând, în timp ce gazdele au cinci meciuri la rând fără victorie, dintre care două au fost pierdute şi trei s-au terminat la egalitate. În tur, pe teren propriu, Shrewsbery s-a impus pe teren propriu la limită, scor 1-0. Ne aşteptăm acum la mai multe goluri, aşa că recomandăm să pariaţi la acest duel pronosticul peste 2,5 goluri. 

Biletul Zilei 20.03.2018

Tot trei goluri ne aşteptăm să vedem şi la Rochdale - Fleetwood Town. Cele două echipe se află în Ligue One, însă nu se ştie dacă şi sezonul viitor, deoarece situaţia lor nu este foarte roz, fiind foarte aproape de retrogradare. Gazdele sunt pe locul 23 din 24, în timp ce oaspeţii sunt pe locul 20, primul peste linia retrogradării, însă la egalitate cu o echipă de sub linie. În tur, când s-au întâlnit prima oară în acest sezon, cele două formaţii au terminat la egalitate, scor 2-2. Acum ne aşteptăm din nou la goluri.

Biletul Zilei 20.03.2018
Northampton - Shrewsbery Peste 2,5 goluri @ 1.85
Rochdale - Fleetwood Town Peste 2,5 goluri @ 2.25
Curs final: 4.16

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalbiletul zilei,  

viewscnt
Articole similare