Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei 20.04.2018. Pregătiri pentru weekend

Biletul Zilei 20.04.2018. Pregătiri pentru weekend

Biletul zilei

Comentarii

Biletul Zilei 20.04.2018. Vineri avem parte de câteva meciuri foarte interesante, printre echipele de urmărit fiind Lyon, Dinamo sau jocul dintre Monchengladbach şi Wolfsburg, decisiv pentru salvarea de la retrogradare.

Biletul Zilei 20.04.2018

Începem biletul cu meciul dintre Monchengladbach şi Wolfsburg. Gazdele sunt la mijlocul clasamentului, fără niciun obiectiv pe acest final de sezon, în timp ce oaspeţii sunt pe locul 16, poziţie care duce la barajul pentru salvarea de la retrogradare. Chiar dacă Gladbach vine după o înfrângere umilitoare, 1-5 cu Bayern Munchen, tot este favorită în faţa celor de la Wolfsburg, care au o singură victorie în ultimele cinci partide. Cu toate acestea, având în vedere faptul că oaspeţii au nevoie de puncte ca de aer, ne aşteptăm să vedem un meci în care golurile vor apărea de ambele părţi, din acest motiv pronosticul nostru este ambele înscriu.

Al doilea meci de pe biletul zilei este cel dintre Dijon şi Lyon, care poate decide lupta pentru ultimul loc pe podium în Franţa, care duce în Liga Campionilor. Oaspeţii sunt la egalitate de puncte cu Marseille, însă au avantajul meciurilor directe, aşa că acum lupta se dă pentru punctele cu alte echipe. În tur, pe teren propriu, Lyon a terminat la egalitate jocul cu Dijon, scor 3-3, însă acum ne aşteptăm să vedem o victorie din partea oaspeţilor.

Biletul Zilei 20.04.2018

Ultimul meci de pe biletul zilei este cel dintre Dinamo şi Poli Timişoara, unde gazdele sunt favorite datorită formei, însă oaspeţii sunt mai motivaţi deoarece vor să scape de retrogradare. Ne aşteptăm la un duel echilibrat, la care recomandăm să pariaţi cu atenţie. Cel mai indicat, pentru o cotă destul de bună, este un pariu pe minimum două goluri în meci, care va completa biletul zilei.

Biletul Zilei 20.04.2018
Monchengladbach - Wolfsburg Ambele înscriu @ 1.72
Dijon - Lyon 2 @ 1.46
Dinamo - Poli Timişoara Peste 1,5 goluri @ 1.25
Curs final: 3.13

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariuribiletul zilei 

viewscnt
Articole similare