Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei 20.08.2018. Triplăm banii încă de luni!

Biletul Zilei 20.08.2018. Triplăm banii încă de luni!

Biletul zilei

Comentarii

Biletul Zilei 20.08.2018. Chiar dacă majoritatea partidelor au fost programate sâmbătă şi duminică, avem câteva meciuri interesante şi luni. 

Biletul Zilei 20.08.2018

Primul duel de pe biletul zilei de luni le pune faţă în faţă pe Furth şi Dortmund. Gazdele au început deja campionatul în liga secundă din Germania de două runde şi au obţinut până acum patru puncte, după un egal şi o victorie. De partea cealaltă, Dortmund nu a jucat niciun meci oficial, acesta fiind primul. Chiar şi aşa, Dortmund are ambiţii mari în acest sezon şi ne aşteptăm să vedem un meci dominat de la un capăt la altul de Dortmund.

Al doilea meci de pe bilet este cel dintre CS U Craiova şi Concordia Chiajna. Oltenii au reuşit în runda precedentă să câştige la Dunărea Călăraşi, scor 3-1, iar joi în Europa League au scos un egal cu cei de la RB Leipzig, insuficient însă pentru a merge mai departe. Acum oltenii primesc vizita celor de la Concordia, aşa că ne aşteptăm la un duel în care gazdele vor domina. Din acest motiv, recomandăm să pariaţi pe o victorie a celor de la CS U Craiova.

Biletul Zilei 20.08.2018

Ultimul meci de pe biletul zilei este cel dintre Crystal Palace şi Liverpool. Ambele formaţii au câştigat în prima etapă, Crystal la Fulham, scor 2-0, în timp ce Liverpool a câştigat pe teren propriu cu 4-0. Acum, cormoranii au un meci relativ uşor, mai ales că şi în sezonul trecut au reuşit să câştige fără mari probleme, atât în tur, cât şi în retur. Din acest motiv, mergem pe mâna celor de la Liverpool la excelenta cotă de 1.45.

Biletul Zilei 20.08.2018
Furth - Dortmund 2 @ 1.31
CS U Craiova - Concordia Chiajna 1 @ 1.74
Crystal Palace - Liverpool 2@ 1.45
Curs final: 3.30

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariuribiletul zileifotbal 

viewscnt
Articole similare