Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei 20 februarie 2018. Pronosticuri la ambele meciuri din UEFA Champions League

Biletul Zilei 20 februarie 2018. Pronosticuri la ambele meciuri din UEFA Champions League

Biletul zilei

Comentarii

Biletul Zilei 20 februarie 2018. Cele două meciuri din Liga Campionilor formează biletul nostru de încredere din oferta de pariuri de marţi. Citeşte în continuare pentru a afla ce pronosticuri îţi propunem.

Biletul Zilei 20 februarie 2018

Chelsea şi Barcelona se întâlnesc pentru a 13-a oară într-o confruntare de Liga Campionilor. În ciuda jucătorilor de valoare pe care cele două echipe i-au avut la dispoziţie de-a lungul timpului, cinci din ultimele şapte întâlniri s-au încheiat cu varianta Sub 2,5 goluri câştigătoare. Aşa să fie şi acum? Mergem pe un pronostic ceva mai sigur, de Sub 3,5 goluri. La Barcelona nu va evolua Coutinho, care nu are drept de joc în această competiţie, după ce a evoluat deja pentru Liverpool. Ponturi Andrei Dumitru din toate sporturile

Biletul Zilei 20 februarie 2018

Bayern bate tot ce prinde sezonul acesta în orice competiţie. Pe teren propriu, are doar victorii şi o singură remiză, împotriva lui Wolfsburg. În acest moment, bavarezii au 13 victorii consecutive în toate competiţiile şi nu par să aibă de gând să se oprească aici. Beşiktaş a jucat bine în grupele Ligii Campionilor, dar a scăzut nivelul în campionatul intern, acolo unde are şanse mici să ia din nou titlul. 

Chiar dacă turcii au mulţi jucători experimentaţi, care au trecut prin La Liga, ne vine greu să credem că Bayern nu va reuşi să-şi asigure o victorie lejeră în turul de pe Allianz Arena. Nu mergem pe handicap, ci pe varianta pauză/finală, cotată la 1.50. Cumulat, cele două pronosticuri îţi pot dubla profitul. 

Biletul Zilei 20 februarie 2018
Chelsea - Barcelona Sub 3,5 @ 1.35
Bayern - Beşiktaş 1/1 @ 1.50
Curs final: 2.02

Afla mai multe despre: chelseabarcelonabayernliga campionilorbiletul zilei 

viewscnt
Articole similare