Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei 21.04.2018. Trei meciuri de top din Europa

Biletul Zilei 21.04.2018. Trei meciuri de top din Europa

Biletul zilei

Comentarii

Biletul Zilei 21.04.2018. Pariorii au de unde alege în această zi meciurile pe care să le pună pe bilet, toate ţările importante ale Europei oferind jocuri cel puţin interesante pentru fanii pariurilor sportive.

Biletul Zilei 21.04.2018

Manchester United şi Tottenham se bat în această după-amiază pentru un loc în finala Cupei FA, duelul având loc pe Wembley. Deşi este considerat neutru, terenul aparţine în acest sezon celor de la Tottenham, aşa că ne aşteptăm să vedem mai mulţi fani londonezi decât din Manchester. Cele două echipe au oferit meciuri foarte echilibrate în acest sezon, fiecare dintre ele reuşind să obţină o victorie pe teren propriu. United s-a impus cu 1-0 în faţa fanilor, în timp ce Tottenham a câştigat cu 2-0, tot pe acest stadion. Ambii antrenori ştiu să se apere, aşa că ne aşteptăm să vedem un meci cu foarte puţine goluri.

Al doilea meci de pe biletul zilei este cel dintre AC Milan şi Benevento, care are o miză foarte mare pentru gazde, care se luptă cu Atalanta, Sampdoria şi Fiorentina pentru ultimul loc care asigură prezenţa în preliminariile Europa League. Milanezii sunt la un punct de urmăritoare, aşa că nu îşi permit un pas greşit în acest duel, mai ales că joacă împotriva celei mai slabe echipe din campionat, care este deja în Serie B la câte puncte are. 

Biletul Zilei 21.04.2018

Ultimul duel de pe biletul zilei este cel dintre Celta Vigo şi Valencia, din La Liga, unde liliecii vor să oprească seria de două înfrângeri şi să ia puncte, pentru a spera în continuare la o onorabilă poziţie trei, în faţa semifinalistei de Liga Campionilor, Real Madrid. Cu toate acestea, Celta Vigo joacă foarte bine pe teren propriu, aşa că recomandarea noastră este să pariaţi totuşi pe goluri de ambele părţi.

Biletul Zilei 21.04.2018
Manchester United - Tottenham Sub 2,5 goluri @ 1.80
AC Milan - Benevento 1 @ 1.23
Celta Vigo - Valencia Ambele înscriu @ 1.61
Curs final: 3.56

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalbiletul zilei,  

viewscnt
Articole similare