Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei 21.07.2018. Pariem pe meciurile rundei de debut

Biletul Zilei 21.07.2018. Pariem pe meciurile rundei de debut

Biletul zilei

Comentarii

Biletul Zilei 21.07.2018. Sâmbătă avem parte de câteva meciuri foarte interesante în Liga 1 şi în alte campionate care au luat startul în acest weekend.

Biletul Zilei 21.07.2018

FC Hermannstadt debutează în Liga 1 Betano pe teren propriu, împotriva celor de la Sepsi Sf. Gheorghe. Gruparea din Sibiu a reuşit sezonul trecut să impresioneze pe toată lumea şi să se califice în finala Cupei României, unde a fost învinsă de CS U Craiova. Acum însă, lucrurile stau cu totul altfel, aşa că ne aşteptăm să vedem emoţii în rândul gazdelor pentru prezenţa în prima ligă şi să nu obţină victorie cu Sepsi, o echipă foarte bună. Aşadar, recomandăm să pariaţi pe o dublă în favoarea oaspeţilor.

Biletul Zilei 21.07.2018

Al doilea duel de pe biletul zilei este cel mai tare meci din această rundă în Liga 1 Betano, Astra - FCSB. Gazdele nu au un lot foarte puternic, însă nici FCSB nu se poate lăuda cu transferuri foarte bune, dar mai mult, a pierdut câţiva jucători de bază, precum Budescu sau Alibec. Giurgiuvenii au obţinut mereu rezultate bune împotriva celor de la FCSB pe teren propriu, aşa că ne aşteptăm să vedem un meci echilibrat. Din acest motiv, recomandăm să pariaţi pe goluri de ambele părţi.

Închidem biletul cu duelul dintre Sparta şi Opava. Oaspeţii nu au mai fost în prima ligă din Cehia din 2005, aşa că ne aşteptăm ca echipa românilor Stanciu, Chipciu, Vătăjelu şi Niţă să obţină fără emoţii toate cele trei puncte, mai ales că în acest sezon obiectivul celor de la Sparta este câştigarea titlului. Cota este destul de mică, aşa că recomandăm să pariaţi acest duel pe un bilet cu mai multe evenimente.

Biletul Zilei 21.07.2018
FC Hermannstadt - Sepsi Sf. Gheorghe X2 @ 1.25
Astra - FCSB Ambele înscriu @ 1.85
Sparta - Opava 1 @ 1.26
Curs final: 2.91

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalbiletul zilei 

viewscnt
Articole similare