Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei 21.08.2018. Facem profit cu meciurile zilei din Ligă

Biletul Zilei 21.08.2018. Facem profit cu meciurile zilei din Ligă

Biletul zilei

Comentarii

Biletul Zilei 21.08.2018. Am ajuns foarte aproape de faza grupelor, iar acum aflăm ultimele nume calificate în cea mai importantă competiţie.

Biletul Zilei 21.08.2018

Începem cu partida dintre BATE Borisov şi PSV Eindhoven. Gazdele au ajuns aici după ce au avut noroc de adversari modeşti în tururile precedente, însă acum s-a terminat distracţia, pentru că este rândul celor de la PSV să joace pentru calificare. Olandezii au început foarte bine campionatul, cu două victorii în tot atâtea meciuri, aşa că ne aşteptăm să vedem un duel dominat de PSV şi în Ligă. Probabil gruparea din Eindhoven va rezolva calificarea încă din tur.

Al doilea duel este cel dintre Benfica şi PAOK. Echipa lui Răzvan Lucescu a făcut un parcurs foarte bun până acum, dar a venit rândul celor de la Benfica, aşa că şansele să ajungă în grupele Ligii Campinilor sunt destul de mici. Portughezii formează o echipă foarte puternică, cu pretenţii foarte mari în acest sezon, aşa că ne aşteptăm să vedem o victorie a gazdelor în acest meci, mai ales că prima partidă este acasă şi trebuie să rezolve calificarea încă din tur.

Biletul Zilei 21.08.2018

Închidem biletul cu partida dintre Steaua Roşie Belgrad şi Salzburg. Sârbii au de partea lor în această partidă terenul propriu şi fanii care fac o atmosferă incendiară, în timp ce Salzburg se bazează foarte mult pe talentul vedetelor. Probabil vom vedea un meci foarte echilibrat, cu puţine ocazii de poartă, din care Salzburg va scoate cel puţin un egal care să o ajute să ajungă în grupele Ligii Campionilor. Din acest motiv, recomandarea noastră pentru acest meci este X2.

Biletul Zilei 21.08.2018
BATE - PSV 2 @ 2.10
Benfica - PAOK 1 @ 1.41
Steaua Roşie - Salzburg X2 @ 1.35
Curs final: 3.99

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalbiletul zilei 

viewscnt
Articole similare