Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei 21 februarie 2018. Ce cote poţi încerca din Liga Campionilor

Biletul Zilei 21 februarie 2018. Ce cote poţi încerca din Liga Campionilor

Biletul zilei

Comentarii

Biletul Zilei 21 februarie 2018. După ce biletele de luni şi marţi au fost câştigătoare, sperăm să ne continuăm perioada bună cu cele două meciuri de miercuri din optimile de finală ale Ligii Campionilor.

Biletul Zilei 21 februarie 2018

Sevilla este o adevărată forţă pe teren propriu, unde a pierdut un singur meci în acest sezon şi s-a întâmplat doar o singură dată să nu marcheze. De cealaltă parte, Manchester United are fără îndoială jucătorii mai buni, însă nu a evoluat deloc constant pe parcursul acestui sezon. Faptul că andaluzii au ajuns la trei victorii consecutive ne dă şi mai multă încredere că nu vor pierde diseară. United a pierdut de şase ori în deplasare în acest sezon, iar titlul e compromis în Premier League. rezultate live din toate sporturile

Biletul Zilei 21 februarie 2018

Şahtior a învins-o acasă chiar şi pe Manchester City, 2-1 în ultima etapă din grupele Ligii Campionilor, rezultat în urma căruia s-a calificat mai departe. Le-a bătut de asemenea pe Feyenoord şi Napoli, în alte două partide de GG3+. Roma a avut o lungă serie negativă, însă programul permisiv din ultima vreme a ajutat-o să revină cu trei victorii la rând, două dintre ele cu formaţii aflate la retrogradare în Serie A. 

Vom juca 1X la ambele partide pentru un curs final ce-ţi poate dubla suma investită. Sunt pariuri curajoase, ţinând cont că favorite la calificare sunt United şi AS Roma. Totuşi, măcar în prima manşă Sevilla şi Şahtior pot opune o rezistenţă pe măsură. 

Biletul Zilei 21 februarie 2018
Sevilla - Man United 1X @ 1.56
Şahtior - AS Roma 1X @ 1.41
Curs final: 2.19

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi pariurichampions leaguesahtioras romasevillaman united 

viewscnt
Articole similare