Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei 22.02.2018. Doar tichete câştigătoare în această săptămână! Ce-ţi recomandăm azi

Biletul Zilei 22.02.2018. Doar tichete câştigătoare în această săptămână! Ce-ţi recomandăm azi

Biletul zilei

Comentarii

Biletul Zilei 22.02.2018. Îţi propunem două cote din Europa League pentru tichetul de siguranţă de joi, de la meciurile Lazio - FCSB, respectiv Viktoria Plzen - Partizan - Belgrad.

Biletul Zilei 22.02.2018. Lazio - FCSB

Lazio şi-a creat numeroase şanse de gol în prima manşă, însă a sfârşit meciul învinsă cu 0-1. Astfel, orice gol marcat de roş-albaştri pe Olimpico le va complica serios misiunea lazialilor. Spre deosebire de meciurl din tur, când a intrat în repriza secundă, golgheterul Ciro Immobile este dat titular de presa italiană la retur. Acesta a pus capăt unei perioade de coşmar, cu 44 de zile consecutive fără gol marcat. Immobile a reuşit o dublă în partida de campionat cu Verona, disputată în urmă cu trei zile. 

Biletul Zilei 22.02.2018. Plzen - Partizan

După 1-1 în tur, Viktoria Plzen este favorită la calificare în duelul cu Partizan. Nu e de mirare. Cehii au pierdut doar două meciuri acasă în competiţiile oficiale, pe parcursul acestui sezon. În rest, doar victorii! A fost acel 1-4 cu FCSB din preliminariile Ligii Campionilor şi un eşec în prelungiri cu Slovack, în Cupa Cehiei. Partizan e modestă în deplasare, mai ales la nivel de cupe europene. În grupa de Europa League nu a reuşit să câştige niciunul dintre cele trei partide jucate departe de casă. Se poate lăuda totuşi cu opt deplasări consecutive cu gol marcat.

Am ales varianta 1 solist la ambele meciuri, iar cursul final îţi poate dubla investiţia. Toate tichetele oferite în această săptămână la rubrica Biletul Zilei au fost câştigătoare. 

 

Biletul Zilei 22.02.2018
Lazio - FCSB 1 @ 1.30
Plzen - Partizan 1 @ 1.65
Curs final: 2.14

Afla mai multe despre: laziofcsbplzenpartizanbiletul zilei 

viewscnt
Articole similare