Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei 22.03.2018. Încep meciurile amicale

Biletul Zilei 22.03.2018. Încep meciurile amicale

Biletul zilei

Comentarii

Biletul Zilei 22.03.2018. Fotbalul din competiţiile interne ia o pauză în acest weekend, pentru a face loc partidelor de pregătire ale naţionalelor, care mai au puţin şi se duc la Mondial, o parte dintre ele.

Biletul Zilei 22.03.2018

Primul meci care ne-a atras atenţia este cel dintre Insulele Feroe şi Letonia. Cele două naţionale sunt de nivel scăzut, poate oaspeţii spre mediu, însă în ultima perioadă au avut parte de câteva rezultate mai mult decât onorabile, aşa că duelul se poate anunţa interesant. Deşi nu se întâmpla foarte des să ia puncte, naţionala din Insulele Feroe are trei egaluri şi două victorii în ultimele 10 meciuri disputate, performanţe cu care nu s-a întâlnit foarte des în trecut.

Pariuri pe goluri, transmisiuni live de calitate, doar pe betano.com

De partea cealaltă, Letonia stă şi ea destul de bine la capitolul rezultate, cel puţin pentru nivelul la care se află, cu o victorie şi un egal în ultimele cinci partide pe care le-a jucat. Cele două naţionale s-au mai întâlnit de două ori, chiar în preliminariile pentru Campionatul Mondial din Rusia 2018, când Insulele Feroe au obţinut patru puncte din cele două jocuri: 2-0 în deplasare şi 0-0 pe teren propriu. Fiind un meci amical, acum ne aşteptăm să vedem goluri, aşa că pariem cu încredere pe minimum trei reuşite.

Biletul Zilei 22.03.2018

Al doilea meci de pe biletul zilei este cel dintre Danemarca şi Panama. Gazdele sunt favorite clare la victorie, în special datorită diferenţei imense de valoare dintre cele două naţionale. Danezii se pregătesc pentru Mondial, unde au ajuns după ce au terminat grupa din care a făcut parte şi România pe locul doi, iar la baraj s-au distrat cu irlandezii, după 5-1 în deplasare şi 0-0 pe teren propriu. De atunci însă au mai jucat două meciuri amicale, ambele pierdute, aşa că acum fanii vor o victorie pentru a le da încredere înainte de turneul final din Rusia. 

Biletul Zilei 22.03.2018
Insulele Feroe - Letonia Peste 2,5 goluri @ 2.50
Danemarca - Panama 1 @ 1.35
Curs final: 3.37

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalbiletul zilei,  

viewscnt
Articole similare