Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei 22.04.2018. Pariem pe fotbal

Biletul Zilei 22.04.2018. Pariem pe fotbal

Biletul zilei

Comentarii

Biletul Zilei 22.04.2018. În această duminică avem parte de câteva dueluri foarte interesante, printre care Juventus - Napoli, care poate decide cine ia titlul în Serie A în acest sezon.

Biletul Zilei 22.04.2018

Primul meci de pe bilet este duelul dintre Juventus şi Napoli, din Serie A. Înaintea acestei runde, Juventus este pe primul loc, la patru puncte distanţă de rivala din acest duel. În etapa precedentă, torinezii s-au încurcat la Crotone, în timp ce napoletenii au câştigat în faţa celor de la Udinese, scor 4-2. Atât Juve, cât şi Napoli, sunt conştiente că o victorie în acest meci ar schimba total lucrurile: torinezii ar câştigat campionatul, în timp ce napoletanii pot duce diferenţa la doar un punct, care oricând se poate egala. Ne aşteptăm la un meci pe viaţă şi pe moarte, în care totuşi suntem de părere că Juventus va reuşi să termine cu cel puţin un punct şi va lua o opţiune serioasă pentru titlu.

Biletul Zilei 22.04.2018

Al doilea meci de pe biletul zilei este cel dintre CSMS Iaşi şi CFR Cluj, la finalul căruia ardelenii pot egala FCSB în clasament. Ieri, bucureştenii au făcut doar un egal cu Viitorul, aşa că au trei puncte avans, iar în acest moment CFR are nevoie de victorie pentru a putea egala situaţia în clasament şi a spera la titlu în continuare. În tur, în play-off, CFR Cluj s-a impus cu emoţii în faţa moldovenilor, reuşind să câştige cu 2-1 după meci cu scandal. Acum, ne aşteptăm să vedem din nou un meci dominat de oaspeţi, mai ales că au şansa să taie diferenţa care îi desparte de gruparea antrenată de Nicolae Dică. Din acest motiv, recomandarea noastră pentru acest meci este 2 solist, victorie CFR Cluj.

Biletul Zilei 22.04.2018
Juventus - Napoli 1X @ 1.38
CSMS Iaşi - CFR Cluj 2 @ 1.50
Curs final: 2.07

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariuribiletul zileijuventusnapoli 

viewscnt
Articole similare