Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei 22.05.2018. Trei meciuri pentru profit

Biletul Zilei 22.05.2018. Trei meciuri pentru profit

Biletul zilei

Comentarii

Biletul Zilei 22.05.2018. Avem un singur meci interesant de fotbal, în play-out-ul României, iar în rest mizăm pe meciurile de tenis de la turneele săptămânii şi calificările de la Roland Garros.

Biletul Zilei 22.05.2018

Juventus Bucureşti a retrogradat matematic, aşa că nu mai are nicio motivaţie pentru acest final de sezon. De partea cealaltă, Concordia este prima echipă peste linia retrogradării şi are o luptă foarte strânsă pentru salvare în ultimele trei meciuri. Are avantajul faptului că primul duel din cele trei finale este cu Juventus, aşa că ne aşteptăm să vedem gruparea din Chiajna foarte motivată şi hotărâtă să ia toate cele trei puncte. În cele trei meciuri directe pe care le-au avut în acest sezon, Concordia a luat şapte puncte, după două victorii şi un egal. Singurul meci cu Juventus gazdă a fost cel mai dezechilibrat, Concordia reuşind să se impună cu 5-0. Şi acum mizăm tot pe succesul oaspeţilor.

Cele mai bune cote şi mii de transmisiuni live sunt pe betano.com. Deschide chiar astăzi un cont!

Al doilea meci de pe biletul zilei este cel dintre Wawrinka şi Donladson, în optimile de finală de la Geneva. Elveţianul nu mai jucase din februarie şi s-a întors la turneul de la Roma, unde Johnson l-a învins repede, în două seturi. Acum însă joacă împotriva lui Donaldson, locul 57 ATP, care are doar o victorie în ultimele cinci meciuri. Wawrinka şi Donaldwon s-au mai întâlnit o singură dată, în 2016, când elveţianul s-a impus cu 2-1. Mizăm din nou pe victoria lui Wawrinka.

Biletul Zilei 22.05.2018

Închidem biletul cu partida dintre Stephens şi Putintseva, în care jucătoarea din SUA este favorită clară la victorie. Cele două jucătoare s-au mai întâlnit o singură dată, anul trecut, când Stephens s-a impus cu 2-1. Acum probabil jucătoarea din SUA va câştiga iar, mai ales că vrea să aibă cât mai multe minute pe teren înainte de Roland Garros.

Biletul Zilei 22.05.2018
Juventus - Concordia 2 @ 1.64
Wawrinka - Donladson 1 @ 1.53
Stephens - Putintseva 1 @ 1.27
Curs final: 3.18

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariuribiletul zileifotbaltenis 

viewscnt
Articole similare