Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei 22.07.2018. Trei meciuri la final de săptămână

Biletul Zilei 22.07.2018. Trei meciuri la final de săptămână

Biletul zilei

Comentarii

Biletul Zilei 22.07.2018. În acest weekend au început două campionate foarte interesante pentru români: Liga 1 Betano, cât şi Fortuna Liga în Cehia, unde Stanciu, Chipciu şi Niţă se bat pentru titlu.

Biletul Zilei 22.07.2018

Primul meci de pe bilet este cel dintre Dinamo Bucureşti şi FC Voluntari. Gazdele nu au bani, nu au făcut transferuri foarte importante, însă au un antrenor foarte ambiţios care le-a promis fanilor cel puţin play-off-ul în acest sezon, după ce anul trecut au jucat în play-out. De partea cealaltă, FC Voluntari a schimbat aproape toată echipa, aşa că ne aşteptăm să le ia ceva etape ilfovenilor până vor juca un fotbal de calitate. Din acest motiv, recomandăm să pariaţi pe Dinamo în acest duel, la o cotă foarte bună, care merită jucată atât single, cât şi pe un bilet cu mai multe evenimente.

Continuăm biletul zilei cu partida dintre FC Viitorul şi Dunărea Călăraşi. Gazdele tocmai s-au calificat în turul II preliminar din Europa League, după ce au trecut de Racing Luxemburg, 2-0 în deplasare şi 0-0 pe teren propriu. Dunărea Călăraşi joacă pentru prima oară în istorie în Liga 1, iar antrenorul Dan Alexa speră să nu se facă de râs. Cu toate acestea, faptul că FC Viitorul visează la titlu în acest sezon şi dierenţa de valoare ne fac să credem că vom avea parte de un duel câştigat fără probleme de gazde.

Biletul Zilei 22.07.2018

Ultimul duel de pe bilet este cel dintre Bohemians 1905 şi Slovacko, din prima ligă din Cehia. Bohemians este una dintre cele mai iubite echipe din Praga, chiar dacă are puţini fani, aceştia sunt foarte gălăgioşi. De partea cealaltă, Slovacko este o echipă modestă, care probabil se va lupta pentru salvarea de la retrogradare. Sezonul trecut, cele două echipe şi-au împărţit victoriile pe teren propriu cu acelaşi scor, 1-0. Acum, mizăm pe cel puţin un punct câştigat de gazde.

Biletul Zilei 22.07.2018
Dinamo - FC Voluntari 1 @ 1.52
FC Viitorul - Dunărea Călăraşi 1 @ 1.50
Bohemians 1905 - Slovacko 1x @ 1.26
Curs final: 2.87

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalbiletul zilei 

viewscnt
Articole similare