Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei 22.08.2018. Alte trei finale pentru grupele Ligii

Biletul Zilei 22.08.2018. Alte trei finale pentru grupele Ligii

Biletul zilei

Comentarii

Biletul Zilei 22.08.2018. După ce ieri am avut parte de rezultate interesante, astăzi pariem iar pe Liga Campionilor. 

Biletul Zilei 22.08.2018

Primul meci este cel dintre Ajax şi Dinamo Kiev. Olandezii sunt favoriţi, iar cei de la Dinamo Kiev au arătat şi în meciul cu Slavia din turul precedent că nu mai formează echipa din anii trecuţi. Din acest motiv, nu vedem prea multe şanse pentru oaspeţi să obţină o calificare, ceea ce ne face să pariem pe victoria lui Ajax încă din tur, iar cota este mai mult decât tentantă, 1.62 pentru un meci destul de sigur.

Al doilea duel este cel dintre MOL Vidi şi AEK Atena. Oaspeţii au parte de un început de sezon foarte bun, dar şi ungurii au reuşit să scoată din competiţie Ludogoreţ, campioana Bulgariei, cât şi Malmo, campioana Suediei. Acum, pe foaie, grecii sunt favoriţi, însă fiind primul meci, şi în Ungaria, ne aşteptăm la echilibru. Din acest motiv pronosticul nostru este pe minimum două goluri marcate în meci.

Biletul Zilei 22.08.2018

Ultimul meci este cel dintre Young Boys şi Dinamo Zagreb. Elveţienii au un lot puternic, însă cei de la Dinamo Zagreb au arătat un fotbal foarte bun în aceste preliminarii, reuşind să câştige meciurile disputate fără mari probleme. Mai mult, într-unul dintre dueluri s-au impus cu un incredibil 5-0. Acum ne aşteptăm la un egal, însă pentru mai multă siguranţă mergem pe X2, o dublă în favoarea celor de la Dinamo. Chiar dacă bookmakerii văd în Young Boys favorită, cu 1.73 pentru un succes pe teren propriu, noi suntem de părere că echipa din Croaţia va domina această partidă şi va face un pas mare pentru calificarea în faza următoare.

Biletul Zilei 22.08.2018
Ajax - Dinamo Kiev 1 @ 1.62
MOL Vidi - AEK Atena Peste 1,5 goluri @ 1.66
Young Boys - Dinamo Zagreb X2 @ 2.02
Curs final: 5.43

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariuribiletul zileifotbal 

viewscnt
Articole similare