Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei 23.04.2018. Dublează banii la început de săptămână

Biletul Zilei 23.04.2018. Dublează banii la început de săptămână

Biletul zilei

Comentarii

Biletul Zilei 23.04.2018. Aşteptăm cu nerăbdare meciurile din Liga Campionilor şi Europa League, iar până atunci ne antrenăm cu un bilet format din meciurile de luni.

Biletul Zilei 23.04.2018

Începem biletul de luni cu meciul dintre Astra şi CS U Craiova, din Liga 1 Betano. Oltenii pot profita de egalurile celor de la FCSB şi CFR Cluj, iar o victorie i-ar duce la trei puncte de CFR Cluj şi cinci de liderul FCSB. Pentru acest lucru însă trebuie să se impună la Astra, o formaţie care nu a câştigat niciun meci în play-off şi vrea să opreasă seria proastă de meciuri acum. În prima întâlnire directă din play-off, CS U Craiova s-a impus pe teren propriu la limită, scor 1-0, aşa că acum ne aşteptăm ca oltenii să domine iar partida. Recomandăm să jucaţi o dublă care să însemne cel puţin un punct pentru oaspeţi.

Al doilea meci de pe bilet este din Anglia, unde Everton primeşte vizita celor de la Newcastle. Ambele formaţii sunt la mijlocul clasamentului, locurile nouă şi zece, iar miza duelului este doar care dintre cele două formaţii va termina mai sus în clasament. Duelul este strâns, în special pentru că Newcastle este în formă, aşa că ne aşteptăm să vedem goluri multe. Cel mai indicat pariu în opinia noastră este pe goluri de ambele părţi.   Betano pareri

Biletul Zilei 23.04.2018

Închidem biletul cu duelul din La Liga, unde Bilbao primeşte vizita celor de la Levante. Gazdele au 12 puncte peste linia retrogradării, în timp ce oaspeţii au doar şase. Având însă în vedere ce prost joacă Deportivo, sunt şanse foarte mici ca Levante să retrogradare. Cu toate acestea, probabil un egal în această deplasare ar rezolva problema retrogradării. Recomandăm un pariu pe minimum două goluri.

Biletul Zilei 23.04.2018
Astra - CS U Craiova X2 @ 1.30
Everton - Newcastle Ambele înscriu @ 1.80
Athletic Bilbao - Levante Peste 1,5 goluri @ 1.36
Curs final: 3.18

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariuribiletul zilei 

viewscnt
Articole similare