Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei 23.08.2018. Trei meciuri pentru profit

Biletul Zilei 23.08.2018. Trei meciuri pentru profit

Biletul zilei

Comentarii

Biletul Zilei 23.08.2018. După două zile interesante cu meciurile din play-off-ul Ligii Campionilor, acum ne mutăm în Europa League. 

Biletul Zilei 23.08.2018

Începem cu primul meci al zilei, cel dintre Torpedo Kutaisi şi Ludogoreţ. Gruparea din Georgia primeşte vizita campioanei Bulgariei, care a avut un parcurs foarte slab în Liga Campionilor, unde a fost învinsă de MOL Vidi, campioana Ungariei. Acum, are nevoie de victorie ca de aer, deoarece prezenţa în cupele europene este obligatorie la sumele de bani pe care le investeşte patronul în echipă. Din acest motiv, ne aşteptăm să vedem un succes al bulgarilor încă din tur, la o cotă foarte bună, 1.55.

Transmisiuni live şi mii de cote sunt disponibile pe betano.com. Deschide şi tu un cont chiar astăzi!

Al doilea meci este cel dintre Zenit şi Molde. Ruşii au intrat în istoria preliminariilor, reuşind în turul precedent să se impună cu 8-1, după ce în tur pierduseră cu 4-0. Au dus meciul în prelungiri, apoi au primit gol, iar finalul a fost unul incendiar. Acum, moralul este de partea lor şi joacă pe teren propriu prima partidă, aşa că nu le dăm prea multe şanse celor de la Molde în acest duel. Din acest motiv, recomandăm cu încredere să pariaţi pe victoria gazdelor, la o cotă foarte bună, 1.30. Ponturi pariuri din toate sporturile. 

Biletul Zilei 23.08.2018

Nu avea cum să lipsească de pe biletul zilei partida dintre Rapid Viena şi FCSB, în care bucureştenii speră să scoată măcar un egal pentru a merge mai departe în grupele Europa League. Austriecii sunt mult mai valoroşi decât Hajduk Split, aşa că misiunea este mult mai dificilă. Cu toate acestea, ne aşteptăm ca elevii lui Dică să reuşească cel puţin un gol, aşa că mergem pe minimum două reuşite în meci, la o cotă tentantă.

Biletul Zilei 23.08.2018
Torpedo Kutaisi - Ludogoreţ 2 @ 1.55
Zenit - Molde 1 @ 1.30
Rapid Viena - FCSB Peste 1,5 goluri @ 1.32
Curs final: 2.65

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalbiletul zilei 

viewscnt
Articole similare