Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei 24.08.2018. Pregătiri intense pentru weekend

Biletul Zilei 24.08.2018. Pregătiri intense pentru weekend

Biletul zilei

Comentarii

Biletul Zilei 24.08.2018. După rezultate care nu ne-au adus prea multă bucurie în Europa League, acum ne pregătim de weekend. 

Biletul Zilei 24.08.2018

Duelul care va deschide acest bilet vine din Cehia şi este un derby local, în Praga, între Bohemians 1905 şi Sparta Praga. Gazdele au un început destul de bun de sezon, însă nu se compară cu gruparea lui Stanciu, care a reuşit să obţină patru victorii şi un egal în primele cinci partide. Sezonul trecut, cele două formaţii au terminat la egalitate cele două partide directe, 0-0 la Bohemians acasă şi 1-1 la Sparta. Având în vedere ambiţiile oaspeţilor din acest sezon, ne aşteptăm să vedem un meci dominat şi câştigat de Sparta.

Transmisiuni live şi mii de cote sunt disponibile pe betano.com. Deschide şi tu un cont chiar astăzi!

Al doilea meci este cel dintre Bayern Munchen şi Hoffenheim, care deschide runda în Bundesliga. Gazdele au din nou cele mai mari şanse la titlu, chiar dacă nu au avut transferuri foarte spectaculoase sau o vară foarte bună. Cu toate acestea, gruparea din Munchen a câştigat deja un trofeu, Supercupa Germaniei, aşa că arată din nou că nu are rival în Germania. Oaspeţii au terminat sezonul trecut pe locul trei, dar anul acesta şansele să repete sunt destul de mici, deoarece au vândut majoritatea jucătorilor buni. Biletul zilei in sport. 

Biletul Zilei 24.08.2018

Închidem biletul cu partida dintre Concordia şi Astra, din Liga 1 Betano. Atât gazdele, cât şi oaspeţii, nu reuşesc deloc să lege o serie de meciuri bune, fiind foarte inconstante în rezultate. Cu toate acestea, ambele au jucătorii care pot face diferenţa, aşa că ne aşteptăm să vedem cel puţin două goluri în această partidă. Din acest motiv, pariem pe pronosticul "peste 1,5 goluri".

Biletul Zilei 24.08.2018
Torpedo Kutaisi - Ludogoreţ 2 @ 1.55
Zenit - Molde 1 @ 1.30
Rapid Viena - FCSB Peste 1,5 goluri @ 1.32
Curs final: 2.65

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariuribiletul zileifotbal 

viewscnt
Articole similare