Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei 25.04.2018. Cu ochii pe Simona Halep

Biletul Zilei 25.04.2018. Cu ochii pe Simona Halep

Biletul zilei

Comentarii

Biletul Zilei 25.04.2018. Biletul zilei de miercuri oferă meciul din Ligă, Bayern - Real Madrid, dar şi două partide de tenis de la turneul din Germania, Stuttgart, unde Simona Halep este cap de serie.

Biletul Zilei 25.04.2018

Simona Halep întâlneşte în turul doi de la Stuttgart, care este de fapt partea cu optimile de finală, pe Magdalena Rybarikova, jucătoare clasată pe locul 18 în clasamentul WTA. Cele două jucătoare s-au mai întâlnit până acum de cinci ori, scorul fiind 3-2 pentru românca. Ultimul meci direct a avut loc anul trecut, la Beijing, când compatrioata noastră a câştigat fără emoţii duelul cu adversara sa. Rybarikova, nefiind cap de serie, a fost nevoită să joace şi în primul tur, unde a învins-o pe Kasatkina. Acum ne aşteptăm să vedem un meci interesant, mai ales că este primul al Simonei pe zgură în acest sezon, iar pronosticul nostru pentru acest duel este o victorie în două seturi a compatrioatei noastre. Partida începe la ora 21:00, ora României.

Cele mai bune cote sunt pe betano.com. Deschide şi tu un cont chiar astăzi!

Biletul Zilei 25.04.2018

De pe biletul zilei de miercuri nu avea cum să lipsească duelul dintre Bayern Munchen şi Real Madrid, din semifinala Ligii Campionilor. Primul meci din această fază a oferit şapte goluri, marţi seară, când Liverpool a învins AS Roma la scor, 5-2. Acum, se joacă, după cum spun specialiştii, adevărata finala a Ligii Campionilor, iar cine va merge mai departe probabil va reuşi să câştige şi competiţia. Sezonul trecut, când au jucat în sferturile de finală, Bayern Munchen şi Real Madrid au oferit două meciuri frumoase, cu trei goluri în timpul regulamentar. Acum ne aşteptăm tot la acest lucru, aşa că recomandăm să pariaţi pe minimum trei reuşite în meci, la o cotă foarte bună, 1.54. Partida începe, aşa cum v-aţi obişnuit, la ora 21:45.

Biletul Zilei 25.04.2018
Halep - Rybarikova 2-0 la seturi @ 1.60
Bayern Munchen - Real Madrid Peste 2,5 goluri @ 1.54
Curs final: 2.46

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalbiletul zilei 

viewscnt
Articole similare