Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei 25.05.2018. Trei meciuri de tenis, un singur bilet

Biletul Zilei 25.05.2018. Trei meciuri de tenis, un singur bilet

Biletul zilei

Comentarii

Biletul Zilei 25.05.2018. Au mai rămas trei zile până când începe Roland Garros, dar tot mai avem câteva meciuri de tenis la turnee mai mici cu care să ne întâlzim pentru cel mai aşteptat Grand Slam al anului.

Biletul Zilei 25.05.2018

Începem biletul zilei cu duelul dintre Mihaela Buzărnescu şi Dominika Cibulkova, semifinala de la Strasbourg. Cele două jucătoare au făcut meciuri foarte bune până acum, aşa că pentru bookmakerii a fost foarte greu să se decidă cine este favorită. Au ales-o pe Cibulkova, datorită formei sale mai bune şi în special experienţei în meciurile cu miză. Cu toate acestea, şi românca este într-o formă foarte bună, aşa că este foarte greu de anticipat o câştigătoare. Cu toate acestea, ne aşteptăm să vedem un succes al slovacei.

Al doilea meci de pe bilet este cealaltă semifinală de la Strasbourg, care le pune faţă în faţă pe Barty şi Pavlyuchenkova. Acesta este al treilea meci dintre cele două jucătoare, iar scorul este 2-1 pentru rusoaică. Cu toate acestea, ultimul duel a fost câştigat de Barty, aşa că ne aşteptăm la un meci foarte interesant. Chiar dacă rusoaica este mai experimentată, suntem de părere că forma australiencei se va impune până la urmă şi se va califica în finala turneului. Cota pentru acest pariu este foarte bună, 1.59.

Biletul Zilei 25.05.2018

Închidem biletul cu partida dintre Simon şi Norrie. Francezul are de partea lui publicul şi experienţa, în timp ce britanicul are doar dorinţa de a-şi face un nume pe scena tenisului mondial. A reuşit să facă un meci foarte bun în duelul cu Isner, impunându-se fără mair probleme, scor 2-0. De partea cealaltă, Simon a avut un parcurs mult mai uşor, fără să întâlnească adversari puternici. Suntem de părere că Simon se va califica în finală.

Biletul Zilei 25.05.2018
Buzărnescu - Cibulkova 2 @ 1.81
Barty - Pavlyuchenkova 1 @ 1.59
Simon - Norrie 1 @ 1.78
Curs final: 5.12

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariuritenissimoncibulkova 

viewscnt
Articole similare